Βιέννη και Βαρσοβία οι επόμενες «αγορές- στόχοι» της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου



 Συνεχίζοντας την υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος για την προβολή και προώθηση του προορισμού «Ήπειρος» σε παλιές και νέες αγορές, πρόκειται να συμμετάσχει ως συνεκθέτης με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της  Βιέννης  και της Βαρσοβίας. 

Αναλυτικά στοιχεία για τις δύο εκθέσεις: 

 Η Έκθεση FERIENMESSE WIEN της  Βιέννης Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί  το διάστημα 16-19 Μαρτίου 2023.  Η Περιφέρεια στοχεύει στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στην Ήπειρο από την Αυστρία, με δεδομένο ότι  Ελλάδα είναι ο δεύτερος αγαπημένος προορισμός των Αυστριακών μετά την Ισπανία. Πέρυσι η συγκεκριμένη Έκθεση- στην οποία επίσης είχε δηλώσει συμμετοχή η Περιφέρεια Ηπείρου- ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. 

Περισσότερες πληροφορίες https://www.ferien-messe.at/, 


 Η Έκθεση I.T.T.F.W. στη Βαρσοβία Πολωνίας θα πραγματοποιηθεί  το διάστημα 16-18 Μαρτίου 2023.  Θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Ηπείρου στη συγκεκριμένη Έκθεση, έχοντας όμως ήδη παρουσία σε άλλες διοργανώσεις της Πολωνίας.     Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στην Ανατολική Ευρώπη, με συμμετοχή  δεκάδων χωρών και στην οποία παρουσιάζεται όλο το φάσμα του τουρισμού.      Περισσότερες πληροφορίες \https://ittfwarsaw.pl/pl/dla-zwiedzajacych/wazne-informacje/co-gdzie-kiedy/, 

 

 Η Περιφέρεια θα φιλοξενήσει στα περίπτερά της ως συνεκθέτες, εκπροσώπους Δήμων, Επιμελητηρίων, Ενώσεων Ξενοδόχων και γενικά φορέων και επιχειρήσεων του τουρισμού. Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και υλικό προβολής.  Επισημαίνεται ότι το ύφος του περιπτέρου της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΕΟΤ είναι συγκεκριμένο και επομένως δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

 

 Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, στο email: ch.kazakos@php.gov.gr με την συμπλήρωση της προβλεπόμενης φόρμας συμμετοχής.  

  Η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό (μέχρι 30 τεμάχια) των επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στις εκθέσεις το οποίο πρέπει να είναι στην Αγγλική γλώσσα ή στη γλώσσα της χώρας που απευθύνεται, εφόσον υπάρχει. Το υλικό  θα πρέπει να το προσκομίσουν συσκευασμένο οι ενδιαφερόμενοι στο γραφείο 143 του διοικητηρίου της Περιφέρειας (πλατεία Πύρρου 1), αναγράφοντας ποια έκθεση αφορά, το αργότερο έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.

 

Απαγόρευση αλιείας καραβίδας

Το  Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας  της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνει ότι η αλιεία της καραβίδας σε όλες τις λίμνες, τα ποτάμια, τους παραποτάμους και τα λοιπά εσωτερικά ύδατα απαγορεύεται από 15 Φεβρουαρίου ως 15 Μαϊου 2023. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]