Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

 


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα τρία έτη. Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και ανατέθηκαν τα παρακάτω καθήκοντα στα εκλεγμένα μέλη του:


Πρόεδρος: Ευάγγελος Τσίμαρης

Γραμματέας: Βασιλική Τσούνη

Αναπληρωτής Γραμματέας: Οδυσσέας Κουκέσης

Ταμίας: Κων/νος Ιωάννου

Μέλος: Γεώργιος Μαντέλλος 


Στην εκλογική διαδικασία προέκυψε και η Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου  αποτελούμενη από την Χρυσάνθη Κολτσίδα ως Πρόεδρο και τους Βασίλειο Μυλωνά και Παναγιώτη Πατέλο ως μέλη.


Πρωταρχικός στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε η αύξηση των μελών του, λαμβάνοντας υπόψη ότι το τρέξιμο είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι των κατοίκων της πόλεως αλλά και των γύρω περιοχών αυτής και η οργάνωσή τους μέσα σε έναν σύλλογο που θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν τα πάντα για το τρέξιμο, να συμμετάσχουν σε αγώνες δρόμου που προσελκύουν το ενδιαφέρον τους , να ταξιδέψουν εντός και εκτός της χώρας αποκτώντας νέες εμπειρίες ζωής.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας που από το 2012 στηρίζουν τον σύλλογο και αναμένουμε τους νέους δρομείς που θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας για να τρέξουμε όλοι μαζί με προορισμό την ψυχική και σωματική υγεία.

 



     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος



Ευάγγελος Τσίμαρης



-Η-

Γραμματέας



Βασιλική Τσούνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]