Ιωάννινα:Μαζική παρέμβαση για να σταματήσει ο πλειστηριασμός σπιτιού στην Ανατολή




 ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σε άλλη μια δυναμική παρέμβαση προχώρησε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στην Εθνική Τράπεζα με μαζική συμμετοχή, για να σταματήσει άμεσα ο πλειστηριασμός του σπιτιού χαμηλοσυνταξιούχων στην Ανατολή Ιωαννίνων. Συνεχίζουμε τη δράση μας με τη συμμετοχή δεκάδων συνδικαλιστών  και σωματείων τις τελευταίες μέρες για να μην πέσει «Κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας στα χέρια τραπεζίτη!». 

Πρόκειται για οικογένεια που εκβιάζεται με πλειστηριασμό αφού αδυνατεί να πληρώσει τις απαιτήσεις των κορακιών – funds, όπως είναι λογικό σαν συνέπεια της αντιλαϊκής πολιτικής που ασκείται όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις και έχει οδηγήσει σε συντάξεις και μισθούς πείνας, σε τιμές απλησίαστες στα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης, εκτόξευση των επιτοκίων και τόσα άλλα. 

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου έκανε παρέμβαση στον περιφερειακό διευθυντή ΒΔ Ελλάδας της Εθνικής Τράπεζας. Εκφράσαμε τη διαμαρτυρία για αυτή την κατάσταση για την οποία και η τράπεζα έχει ευθύνες. Επίσης κάναμε καθαρό ότι θα είμαστε όπου χρειαστεί και δεν θα επιτρέψουμε καμία τράπεζα και κανένα κοράκι να βάλει στο χέρι το βιος τους λαού. 

Από τη μεριά του ο διευθυντής υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των τραπεζιτών, δηλαδή είτε να ξεζουμίζουν τον λαό εισπράττοντας υπέρογκους τόκους ή να τον πετάνε έξω από τα σπίτια του. Φρόντισε να μεταθέσει τις ευθύνες πότε στα funds, στα οποία όμως τους έχει η ίδια η τράπεζα  πουλήσει το δάνειο και πότε στους ίδιους του δανειολήπτες που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους.

  Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η επίθεση στο λαό. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και να γίνουν ρυθμίσεις δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες, με διαγραφή όλων των τόκων και κουρέματος του κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς. Προστασία εδώ και τώρα της πρώτης κατοικίας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΙΟΣ

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]