Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ


 Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, ο οποίος  θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ακόμη, για τους ίδιους λόγους, κατόπιν Απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, από την Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν θα εκδοθούν και δεν θα διατεθούν εισιτήρια με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο και τα φυσικά εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στο στάδιο θα εισέλθουν μόνο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. 

Σημειώνεται ότι περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων. 

Τέλος, παρακαλούνται οι θεατές που έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με το εισιτήριο διαρκείας τους και πρωτότυπο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]