Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Π.Α.Σ. Γιάννινα με σκορ 6-0 απέναντι στην ομάδα του Πανλευκάδιου


 Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Π.Α.Σ. Γιάννινα με σκορ 6-0 απέναντι στην ομάδα του Πανλευκάδιου.


Στην ιστορική τους πρώτη εμφάνιση στα Ιωάννινα, έχοντας πάνω από 150 φιλάθλους στο πλευρό τους και με καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Π.Α.Σ. - που δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν για τον Ταύρο - τα κορίτσια των Ιωαννίνων είχαν ένα εύκολο απόγευμα Σαββάτου,


Η ομάδα του Πανλευκάδιου παρουσιάστηκε στο γήπεδο με 10 παίχτριες και ο αγώνας δεν επιδέχεται κριτικής. Ο Χρήστος Ράπτης είχε τη δυνατότητα να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρά κορίτσια και να δοκιμάσει σχήματα.


Οι κυανόλευκες σκόραραν πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο ('7 Ελπίδα Μπούρη, '16, '34, '37 Αιμιλία Δασκάλου, '44 Ζωή Ντότη) και άλλο ένα στο δεύτερο ημίχρονο ('60 Βίκυ Μπάρκα).


Σημαντικές στιγμές του αγώνα:

- Η υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι δεκάδες φίλαθλοι του Π.Α.Σ. που κατέκλυσαν τις κερκίδες και δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδάνε για τον Ταύρο στη Φανέλα!

- Τα τρία γκολ που πέτυχε η 18χρονη Αιμιλία Δασκάλου, που μόλις 2 ημέρες πριν είχε τα γενέθλιά της. Η Αιμιλία μάλιστα έκανε δώρο στους φιλάθλους ένα υπέροχο γκολ, από αυτά που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

- Το πρώτο γκολ της 13χρονης Βίκυ Μπάρκα

- Το τέταρτο γκολ της 13χρονης Ζωής Ντότη στο πρωτάθλημα

- Το πρώτο γκολ της 16χρονης Ελπίδας Μπούρη

- Στις κερκίδες ήταν και αρκετές παίκτριες και παράγοντες από τις άλλες τρεις ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών των Ιωαννίνων, Τίγρεις, ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και τη Γιάννενα.


Το βράδυ, τα κορίτσια του Π.Α.Σ. παρακολούθησαν στους Ζωσιμάδες τον αγώνα της ΠΑΕ Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966.


Το ερχόμενο Σάββατο 19-02-2023, στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, ο Π.Α.Σ. Γιάννινα αντιμετωπίζει εντός έδρας τους συμπολίτες Τίγρεις. Είναι το ντέρμπι κορυφής του ομίλου μιας και οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Ράπτης): Σοφία Καλαμπακιώτη, Ισαβέλα Πριλίγκου, Μητρογεώργου Σμαράγδα, Ελένη Καρλέτσα, Κωνσταντίνα Κώτση ('46 Αθηνά Τσαρή), Ελένη Μπολιεράκη ('46 Ελευθερία Γκλίναβου), Αιμιλία Δασκάλου ('52 Βίκυ Μπάρκα), Μάρθα Παΐλα ('46 Θάλεια Ζαφείρη), Ελπίδα Μπούρη ('52 Χριστίνα Μαργιόλα), Michelle Tober, Ζωή Ντότη ('46 Ελευθερία Γκλίναβου) και Δέσποινα Τσαγκογιάννη.

Πανλευκάδιος (Γεώργιος Κατηφόρης): Ευαγγελία Παύλου, Σοφία Ηλιάδη, Μαριάνθη Μεσσήνη, Τασία Κονιδάρη, Αρετή Γαβρίλη Κολυβά, Ελένη Μεσσήνη, Κατερίνα Μανωλίτση, Νικολέτα Κονδυλάτου, Κυριακή Κοντογιάννη, Χαλικιά Νικολέτα.


Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Χρύσανθος, με βοηθούς την κα Βαρδιαμπάση Ζουμπουλία και τον κ. Σία Κωνσταντίνο, της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.


Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:


Τίγρεις 9 (18-1)

Π.Α.Σ. Γιάννινα 9 (15-0)

Κέρκυρα 3 (6-4)

Πανλευκάδιος 3 (2-12)

Κεραυνός Θεσπρωτικού 0 (0-24)

Σημείωση:

- Ρεπό δεν έχει κάνει ο Κεραυνός Θεσπρωτικού


Επόμενη η 5η αγωνιστική, (19-02-2023):


ΠΑΣ Γιάννινα - Τίγρεις (Γήπεδο Ε.Π.Σ. Ηπείρου, 15:00)

Πανλευκάδιος - Κέρκυρα  (Γήπεδο Σφακιωτών, 15:00)

Ρεπό: Κεραυνός Θεσπρωτικού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]