ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ιωάννινα:Συγκέντρωση -διαμαρτυρία για την αρπαγή πρώτης κατοικίας χαμηλοσυνταξιούχων των 450€ στην Ανατολή


 ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ 10πμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ(ΑΒΕΡΩΦ)

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

 ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    

  Tα αρπακτικά των τραπεζών και των funds έβαλαν στόχο την αρπαγή της πρώτης κατοικίας χαμηλοσυνταξιούχων των 450€ στην Ανατολή. Οι χαμηλοσυνταξιούχοι  με παιδί (με προβλήματα υγειάς)  βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν το βίος τους και να μείνουν στο δρόμο. 

   Με την έκρηξη της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας να τσακίζει τις λαϊκές οικογένειες, με το λαϊκό εισόδημα σμπαραλιασμένο συνεχίζεται το πογκρόμ πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών σε όλη τη χώρα! 

   Η μεταβίβαση των δανείων απ τις τράπεζες στα κοράκια-funds και στους servicers (διαχειριστές), οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και απειλές κάνουν κόλαση καθημερινά τη ζωή χιλιάδων λαϊκών νοικοκυριών. 

   Η οικογένεια στην Ανατολή εκβιάζεται με πλειστηριασμό του σπιτιού της τις επόμενες μέρες για δάνειο που αδυνατεί να αποπληρώσει. Το δάνειο επισκευής του σπιτιού της μεταβιβάστηκε από την Εθνική Τράπεζα σε Ιρλανδικό fund και αυτό με τη σειρά του μεταβίβασε τις διαδικασίες του πλειστηριασμού-αρπαγής στη γνωστή μας πλέον εταιρία κοράκων την doValue Greece. 

   Η εφιαλτική κατάσταση που βιώνει σήμερα ο λαός, με τα χρέη στις τράπεζες και τον συνεχή κίνδυνο να χάσει το σπίτι του, με το κύμα μαζικών πλειστηριασμών να καλπάζει έχει και αιτία και υπεύθυνους. Το κράτος των εργοδοτών και των τραπεζιτών με τα κόμματα τους ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ  που πιστά υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια τους στόχους θωράκισης της κερδοφορίας τους έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους για την αρπαγή των σπιτιών του λαού. Οι εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμοί που προβλέπονται για το 2023 είναι προαπαιτούμενο των δόσεων του Ταμείου Ανάκαμψης που όλοι μαζί πίνουν νερό στο όνομά του. Όλα τα τελευταία χρόνια όλες οι κυβερνήσεις κόβουν και ράβουν ή μία πάνω στην άλλη εξοπλίζοντας τα αρπακτικά, με αποκορύφωμα το ιδιώνυμο του ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει αγωνιστές στα δικαστήρια όταν εναντιώνονται στους πλειστηριασμούς. Καμία αναμονή λοιπόν σε νέους σωτήρες, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!   

  Κανένας μόνος, κανένας απροστάτευτος, με αλληλεγγύη καλούμε όλα τα σωματεία όλους τους εργαζόμενους να πρωτοστατήσουμε στην μάχη για να μην βρεθούν στο δρόμο λαϊκές  οικογένειες στην πόλη μας. Δεν θα επιτρέψουμε καμία έξωση, δεν μας φοβίζουν οι απαγορεύσεις τους. Τις επόμενες μέρες οργανώνουμε μαζικά την ταξική μας αλληλεγγύη! 

  Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η επίθεση στο λαό. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και να γίνουν ρυθμίσεις δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες, με διαγραφή όλων των τόκων και κουρέματος του κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς. Προστασία εδώ και τώρα της πρώτης κατοικίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]