ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

2η Ολομέλεια για την Περιφερειακή Παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών»


 Την 2Η δια ζώσης, μετά την πανδημία του κορωνοϊού, Ολομέλεια πραγματοποίησε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου η Περιφ)κή Παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών», στο συνεδριακό κέντρο της περιφέρειας Ηπείρου. 

Βασικό θέμα της συνεδρίασης αποτέλεσαν η νέα οργανωτική δομή της παράταξης και η προοπτική της ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου ’23. Σε αυτή την κατεύθυνση, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα της ανασυγκρότησης, της ανανέωσης, της διεύρυνσης της και της αναζήτησης συμμαχιών κατά το προσεχές διάστημα. Αυτές οι πρωτοβουλίες και η κατάλληλη προετοιμασία αποτελούν προϋπόθεση για την ετοιμότητα μας τους κρίσιμους προεκλογικούς μήνες που θα ακολουθήσουν.

2η πρόκληση αφορά την επικαιροποίηση του προγράμματος μας ώστε να υπάρξει η λογική συνέχεια. Έχουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ αξιόλογο έργο, στα τέσσερα χρόνια της θητείας μας, μέσα κι έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Η ανάδειξη των μεγάλων και μικρών ζητημάτων, με τα οποία καταπιάστηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και τα στελέχη της παράταξης, αποτελούν, εξαιρετική βάση εκκίνησης για την σύνταξη  ενός νέου επικαιροποιημένου προοδευτικού προγράμματος του επόμενου περιφερειακού Συνδυασμού της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα κληθεί να  διεκδικήσει τη διοίκηση της αιρετής Περιφέρειας Ηπείρου.

Τα παραπάνω και ό,τι άλλο χρειαστεί να γίνει θα το κάνουν πράξη οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες, οι φίλες και οι φίλοι της παράταξης μας και προετοιμαζόμαστε για αυτό.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμαστε να ανταποκριθούμε στην ευθύνη που μας αναλογεί, ως αξιωματική αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αυτό το σχέδιο υπηρετεί η συγκρότηση της νέας διευρυμένης γραμματείας αποτελούμενη από τους επτά (7) Περιφερειακούς Συμβούλους, τους τέσσερις (4) επιλαχόντες-σσες των Π.Ε. του ψηφοδελτίου και τους σ.σ. & φ.φ. οι οποίοι-ες δήλωσαν τη διαθεσιμότητα τους, μαζί με τα νέα μέλη που συμπορεύονται μαζί μας.

Η νέα Γραμματεία:

Γιώργος Ζάψας

Αριστείδης Άρης Σπέγγος

Χριστίνα Λέκκα

Ουρανία Ράνια Γκίζα

Δημήτρης Τρομπούκης

Θόδωρος Κορωναίος

Δημήτρης Σακαρέλης

Μιχάλης Τζομάκας

Δημήτρης Κώτσης

Ελευθερία Κοσσυβάκη

Σπύρος Ντάνης

Χαρά Τριανταφύλλου

Γιώργος Αδάμος

Γιώργος Σταμάτης

Κώστας Τζιόβας

Νίκος Βράνος

Νίκος Καρατζένης

Νίκος Λάκκας

Νίκος Μάνθος

Παύλος Λιλής

Αλίκη Λύτρα 

Βασιλική Βάσω Ζδράβου

Ηλιάνα Τσολιού

Θεοδώρα Καρακώστα

Κώστας Λάππας

Πέτρος Πλιάτσικας

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Δράκος

Λεωνίδας ΕυθυμίουΠαλιά μέλη

Κώστας Μπασιούκας

Βασίλης Τσίκαρης

Ανδρέας Νταής

Υπεύθυνη Οργανωτικού της νέας διευρυμένης Γραμματείας της Π.Π. αναλαμβάνει η Αρχαιολόγος & Φιλόλογος Χαρά Τριανταφύλλου.

2/2/2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]