ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χατζηκώστα :Δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση, ενός οικοπέδου εμβαδού 194,50τμ, και δύο (2) παλαιών κτηρίων


 Το Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» προκηρύττει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με έγγραφες προσφορές για την εκμίσθωση, ενός οικοπέδου εμβαδού 194,50τμ, και δύο (2) παλαιών κτηρίων που βρίσκονται εντός του εν λόγω οικοπέδου, ήτοι: ένα διώροφο κτίριο επιφάνειας 67,60 τ.μ. στο ισόγειο και 44,16 τ.μ. στον πρώτο όροφο που σύμφωνα με την ΥΠΠΟ/ΔΙΛΑΠ/Γ/4011/54721/16-10-2001 απόφαση της Δ/νσης  Λαϊκού Πολιτισμού/Τμήμα Νεωτέρων Μνημείων, χαρακτηρίζεται ως διατηρητέο μνημείο και τελεί υπό των δεσμεύσεων του εν λόγω χαρακτηρισμού, καθώς και  ένα δεύτερο ερειπωμένο όμορο διώροφο κτίριο επιφάνειας 81,12τ.μ. στον κάθε όροφο,  από το οποίο έχουν απομείνει μόνο οι φέρουσες τοιχοδομές του ισογείου στην οδό Μουλαιμίδου 7-11 στα Ιωάννινα. 

Τα επιμέρους στοιχεία που αφορούν την Τεχνική Περιγραφή των εν λόγω κτιρίων που πρέπει να ανεγερθούν, όπως επίσης τα σχέδια, τα σχετικά έγγραφα, όπως επίσης  και τα τεύχη του ακόλουθου πίνακα, βρίσκονται στο αρχείο της Τ.Υ. του Νοσοκομείου τα οποία  διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή Ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των 685,00 (ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ) ευρώ μηνιαίως με τον όρο το κόστος για την έκδοση των απαραίτητων αδειών και την κατασκευή των εν λόγω ακινήτων, σύμφωνα με την Τεχνική Περιγραφή της Τ.Υ. του Νοσοκομείου και τους όρους της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ο πλειοδότης-μισθωτής. Επί του συνολικού συμφωνηθέντος μισθώματος θα καταβάλλεται  το εκ του νόμου προβλεπόμενο  χαρτόσημο ( 3,6 %).

Χρόνος και τόπος διενέργειας διαγωνισμού Ο πλειοδοτικός δημόσιος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις  23-03-2023 και από ώρα 10:00 έως 12:00 στα Γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, στα Ιωάννινα, ( Λεωφ. Μακρυγιάννη), ενώπιον Τριμελούς Επιτροπής, που θα συγκροτηθεί από τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Διάρκεια μίσθωσης. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται στα (12) έτη. Ο χρόνος μίσθωσης αρχίζει από την ημερομηνία ολοκλήρωσης και παράδοσης των ακινήτων για χρήση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]