Ληστής από έρωτα 19 χρονος στη Λάρισα – Ιστορία αγάπης με 14χρονη Τουρκάλα

 


Η ιστορία ενός μεγάλου νεανικού έρωτα, που θα μπορούσε να γυριστεί ταινία, κατέληξε στα δικαστήρια. Ένας 22χρονος καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου για ληστεία, ενώ είχε κατηγορηθεί και για την απαγωγή της 14χρονης φίλης του, τουρκικής καταγωγής. Ο 19χρονος που έγινε ληστής για τον έρωτά του χθες καταδικάστηκε ερήμην σε 23 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για αρπαγή ανηλίκου και οπλοφορία.


Τα δύο παιδιά Ελλήνων και Τούρκων μεταναστών γνωρίστηκαν στη Γερμανία το 2019 και αποφάσισαν να «κλεφτούν» αφού οι γονείς της 14χρονης ήταν κάθετα αντίθετοι με τον δεσμό. Η οικογένεια του 22χρονου σήμερα νεαρού είχε μεταναστεύσει για εργασία στη Γερμανία και αφού οι γονείς της φίλης του δεν του επέτρεπαν να την βλέπει, αποφάσισε να την «κλέψει». Η καταγωγή του νεαρού ηταν από τον Αμπελώνα της Λάρισας και το ζευγάρι βρήκε καταφύγιο στους παππούδες του 19χρονου τότε αγοριού. Χρήματα όμως δεν υπήρχαν για να ζήσουν και ο 19χρονος αποφάσισε να κάνει ληστεία….


Η υπόθεση του έρωτά τους αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο για τη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο της Λάρισας και διαπίστωσαν ότι μαζί του διέμενε και η 14χρονη, την οποία έψαχνε η οικογένειά της και για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί και σχετικό σήμα από τις Γερμανικές αρχές.


«Μαζί για πάντα»


«Θα κάνω τα πάντα για σένα» φέρεται να της είπε εκείνος και µέρα µεσηµέρι, εµφανίστηκε ως πελάτης σε ενεχυροδανειστήριο της περιοχής του ∆ηµοτικού Ωδείου Λάρισας και ζήτησε να αφήσει έναν χρυσό σταυρό και να πάρει την αξία του σε χρήµατα.


∆εν είχε καλυµµένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, µιλούσε σπαστά ελληνικά, και µάλιστα έπιασε την κουβέντα µε την 38χρονη υπάλληλο, η οποία του ξεκαθάρισε από την αρχή ότι ο σταυρός είχε µικρή αξία.

Εβγαλε µαχαίρι.


Ο 20χρονος εξήγησε ότι χρειαζόταν τα χρήµατα, αλλά η υπάλληλος επέµενε ότι ήταν ευτελούς αξίας. Τότε ο δράστης έβγαλε από την τσέπη του ένα µαχαίρι και την απείλησε, ζητώντας όλα τα χρήµατα που υπήρχαν στο ταµείο.


Πήρε 2.115 ευρώ, καθώς και το βιβλίο καταχωρήσεων των συναλλαγών, πιστεύοντας πως έτσι θα έσβηνε τα ίχνη του. Ατάραχος, σαν να µην είχε συµβεί κάτι, έφυγε πεζή προς το κέντρο της Λάρισας και επέστρεψε στο σπίτι της γιαγιάς του, έχοντας µαζί του τα χρήµατα, το βιβλίο συναλλαγών και το µαχαίρι. Εκεί τον βρήκαν οι αστυνοµικοί και τον συνέλαβαν, αφού είχε προηγηθεί η καταγγελία της υπαλλήλου, που παρά το σοκ της συγκράτησε αρκετά στοιχεία. Μέσα στο σπίτι οι αστυνοµικοί βρήκαν τη 14χρονη, η οποία δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε, έβαλε τα κλάµατα και ζητούσε να µπει στο περιπολικό.


Η ανήλικη αρνήθηκε επίμονα να εγκαταλείψει τον 20χρονο και να επιστρέψει στην οικογένειά της, ενώ όπως ανέφεραν αστυνομικοί ήταν τόσο ερωτευμένη που ζήτησε να τον ακολουθήσει και στο κρατητήριο όταν συνελήφθη.


Πως εντοπίστηκε το ερωτευμένο ζευγάρι


Στις 17 Ιανουαρίου του 2019 ο 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε ενεχυροδανειστήριο στην πόλη της Λάρισας, από όπου αφαίρεσε 2.115 ευρώ. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι των παππούδων του, όπου έκπληκτοι οι αστυνομικοί εντόπισαν την 14χρονη, με την οποία δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν στα Γερμανικά και εξήγησαν οι ηλικιωμένοι συγγενείς του νεαρού τις είχε συμβεί.


Στη συνέχεια αναζήτησε η αστυνομία στις διεθνείς δεδομένων τα ανήλικα παιδιά που αναζητούνται και κατάλαβαν ότι έχουν μπροστά τους ένα παιδί που το έψαχναν οι γονείς του.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε διαμέρισμα της εκκλησίας όπου η κοινωνική λειτουργός και η Εισαγγελία δρομολόγησαν τις διαδικασίες για την επιστροφή της στη Γερμανία. Την μικρή την παρέλαβε ο πατέρας της.


Λίγες ημέρες μετά και εφόσον είχε αφεθεί ελεύθερος από τις αρχές αναχώρησε για την Γερμανία και ο νεαρός, που χθες δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

zougla.gr

Πηγή: gegonota.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]