ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!LIVE Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Xειμερινές διακοπές: Έρχονται δωρεάν voucher των 150 ευρώ – Όλες οι λεπτομέρειες

 


Έρχεται νέα κλήρωση για τα ψηφιακά vouchers των 150 ευρώ που θα αφορούν χειμερινές διακοπές, στο πλαίσιο του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”.

Όπως γνωστοποίησε  ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στο ραδιοφωνικό σταθμό στα Παραπολιτικά, «μετά των Θεοφανίων και μόλις αρχίσει να υπάρχει μια καμπή μετά τις γιορτές, τότε θα κληρώσουμε 125 χιλιάδες ψηφιακά vouchers των 150 ευρώ,  για να στηρίξουμε και άλλο τους Έλληνες , για  να συνεχίσουν να κάνουν διακοπές εγχώριες, σε ορεινούς προορισμούς».


«Μας ενδιαφέρει να στηριχτούν όλοι δηλαδή και τα ελληνικά προϊόντα και τα κρασιά μας και τα τυριά μας και τα φρούτα μας και ο εμπορικός κόσμος και ο κόσμος της κατασκευής»  πρόσθεσε.

Πώς δινόταν έως τώρα το voucher

Οπως σημειώνει το enikonomia.gr, έως τώρα το voucher που λάβανε ο κάθε δικαιούχος του προγράμματος  “Τουρισμός για Όλους” ήταν 150 ευρώ, ενώ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67% ήταν στα 200 ευρώ.


Επίσης επισημαίνεται πως το πρόγραμμα αυτό κάλυπτε έως τώρα την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε ολόκληρη τη χώρα και όχι τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Σε κάθε δικαιούχο  δινόταν μία άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα, στην οποία είχε πιστωθεί το ποσό της επιδότησης. Δικαιούχοι του Προγράμματος  ήταν πολίτες με ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα έως 28.000 ευρώ  ποσό που προσαυξάνονταν  για κάθε παιδί. Πάντως τα ποσά του voucher ήταν ακατάσχετα, ασυμψήφιστα και αφορολόγητα για τους δικαιούχους αλλά και για τους παρόχους.

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]