LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΜΟΣΧΑΤΟ - ΠΑΣ WBC 72-57


 Πίσω του αφήνει ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC το ματς της Κυριακής με την Ελευθερία Μοσχάτου και κοιτάζει πλέον τους επόμενους τρεις αγώνες που έχει τις αμέσως επόμενες ημέρες, αγώνες που θα κρίνουν και τη θέση που θα πάρει η ομάδα ενόψει των αγώνων play out.


Στο εκτός έδρας ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου, η ομάδα του Τζον Μαργαρίτη γνώρισε την ήττα με σκορ 72-57, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, την Καναδή Daneesha Provo, να πραγματοποιεί θετικό ντεμπούτο, με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, την αρχηγό Ντίνα Σαρηγιαννίδου να έχει 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ και την Effa, 14 πόντους και 9 ριμπάουντ.


Αν και ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC μπήκε δυνατά στο ματς απέναντι στο Μοσχάτο, ολοκληρώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 12-14 υπέρ του, στο δεύτεροι δεκάλεπτο ένα σερί των γηπεδούχων και η αστοχία των παικτριών του ΠΑΣ, έδωσαν προβάδισμα στο Μοσχάτο, με σκορ 31-25 στο ημίχρονο.


Στο τρίτο δεκάλεπτο τα άσχημα ποσοστά στις βολές για τις παίκτριες του Τζον Μαργαρίτη και η καλύτερη απόδοση των γηπεδούχων ανέβασαν τη διαφορά του σκορ (54-39 στο 30’) και η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο με το ματς να ολοκληρώνεται με σκορ 72-57.


Επόμενο ματς και ιδιαίτερα σημαντικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 15.00, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, με αντίπαλο την Δάφνη Αγίου Δημητρίου.


Τα δεκάλεπτα: 12-14, 31-25, 54-39, 72-57.


Ελευθερία Μοσχάτου (Σίμος): Calloway 16, Στούπα 3 (1τρ), Καρακασίδου 13, Νάτσκου 10 (2τρ), Σταμάτη 3, Τσούκα, Παπαποστόλου, Μυλωνάκη, Brewer 10, Ταμπάκου, Okoye 17 (3τρ).


ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Μαργαρίτης): Provo 11 (3τρ), Σαρηγιαννίδου 14 (2τρ), Μαρίνη 8, Καλαμπάκου 2, Στεργίου, Τζήμου 2, Effa 14, Γκιζάνη 2, Ewodo 4.


Μετά το τέλος του ματς, ο κόουτς Μαργαρίτης, δήλωσε: «Σήμερα η ομάδα μας έδωσε τον τελευταίο αγώνα πριν αρχίσει μία περίοδος που θα τα παίξουμε όλα για όλα. Στους επόμενους τρεις αγώνες θα παίξουμε με τις άλλες τρεις ομάδες που και αυτές προσπαθούν να έχουν την καλύτερη θέση που μπορούν για το play out τουρνουά.


Στον αγώνα με το Μοσχάτο μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε με τις καινούργιες παίκτριες που έχουν έρθει τώρα στην ομάδα και να τις δώσουμε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα συμμετοχής έτσι ώστε να νιώθουν πιο άνετα με το πως παίζουμε, ενώ και εμείς σαν προπονητές μπορέσαμε να δούμε τις ικανότητές τους σε ώρα αγώνα. Την Τετάρτη θα παίξουμε το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, στο Νέο Κλειστό, εναντίον της Δάφνης η οποία πιθανόν να είναι ένας από τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή προετοιμασία και εμφάνιση έτσι ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και επειδή τους έχουμε κερδίσει στην δικιά τους να πάμε μπροστά στα δύο παιχνίδια με δύο νίκες και καμία ήττα. Όπως ξέρουμε η ομάδα που θα κερδίσει τρεις αγώνες μένει στην Α1 κατηγορία ενώ εκείνη η ομάδα που δεν τα καταφέρει θα πέσει στην Α2. Με το 2-0 οι πιθανότητες αυξάνονται. Θέλω για άλλη μια φορά να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν σ’ αυτό το σπουδαίο παιχνίδι και στην προσπάθεια μας».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]