ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!LIVE Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Βραβείο Top Employer 2023 για την Groupama Ασφαλιστική

 


Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση έλαβε πρόσφατα η Groupama Ασφαλιστική, καθώς πιστοποιήθηκε ως Top Employer 2023, περνώντας με επιτυχία μια σειρά από διαδικασίες, όπως αυτές ορίζονταν από το Top Employers Institute.

Το Ινστιτούτο «Top Employers» δραστηριοποιείται παγκοσμίως και πάνω από 30 χρόνια αποτελεί την παγκόσμια αρχή πιστοποίησης για τους οργανισμούς που ανταποκρίνονται σε υψηλά διεθνή στάνταρντς και διαθέτουν βέλτιστες πρακτικές σε συστήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η πιστοποίηση του Top Employers Institute προκύπτει από μια εκτεταμένη και απαιτητική αξιολόγηση των πολιτικών, διαδικασιών, συστημάτων και γενικά όλου του εύρους  των λειτουργιών-πρακτικών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για το έτος 2023 έχουν πιστοποιηθεί από το Top Employers Institute 2.052 εταιρείες σε όλο τον κόσμο, επηρεάζοντας θετικά την καθημερινότητα περίπου 8 εκατομμυρίων εργαζομένων, ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη σε θέματα διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων,  εμπλουτίζοντας τα πεδία δραστηριοποίησης και ανταπόκρισης στις νέες τάσεις των οργανισμών.

Η κα Μαρίνα Βέργου, Διευθύντρια HR της Groupama Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά με τη νέα διάκριση της εταιρείας: “H πιστοποίηση της εταιρείας μας ως Top Employer 2023 έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς, δεδομένου των απαιτητικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα στον εργασιακό χώρο. Παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας και εφαρμόζοντας πάντα βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες, εξελισσόμαστε συνεχώς, ακολουθώντας τις νέες τάσεις.  Για εμάς στην Groupama Ασφαλιστική, το ανθρώπινο δυναμικό είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρείας μας και αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο να παραμένουμε “Σίγουρα δίπλα” στους ανθρώπους μας, παρέχοντάς τους ένα εργασιακό περιβάλλον αξιοκρατίας, ίσων ευκαιριών και ανάπτυξης”.

 

 

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με περισσότερα από 90 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €158,6 εκ. το 2021, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας. Το ανθρώπινο δυναμικό της Groupama Ασφαλιστικής -οι 295 εργαζόμενες και εργαζόμενοι- αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας που διασφαλίζει την συνεχή ανάπτυξη και ευημερία της και παράλληλα την καθιστά άκρως ανταγωνιστική. Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

 

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός πολυεθνικός όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών,  καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω από 12 εκατομμυρίων πελατών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ιστορία που ξεπερνά τα 120 έτη, ο Όμιλος εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος ουσιαστικά στις οικονομικές προκλήσεις κάθε εποχής και στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περισσότερους από 32.000 εργαζομένους σε 10 χώρες, κατά κύριο λόγο της Ευρώπης, αλλά και της Ασίας, όπως η Κίνα. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.groupama.com/.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]