ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Ελαιοπουλάκι της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ξεχώρισε για άλλη μια χρονιά για την ανώτερη γεύση του στα Superior Taste Awards 2023

 


Το Ελαιοπουλάκι της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ξεχώρισε για άλλη μια χρονιά για την ανώτερη γεύση του στα Superior Taste Awards 2023

Το δημοφιλές Ελαιοπουλάκι, το πατενταρισμένο κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές που βασίζονται στο αγνό ελαιόλαδο και το καλαμπόκι, διακρίθηκε για άλλη μια φορά με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και δύο χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI) στις Βρυξέλλες, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 2.000 προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο. 

Το Ελαιοπουλάκι, που είχε διακριθεί με δύο χρυσά αστέρια και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2019, βραβεύτηκε και φέτος από 200 σεφ και ειδικούς της γαστρονομίας για τη ζουμερή υφή, την πλούσια γλυκιά γεύση και τη χρυσαφένια του εμφάνιση. Η νέα αυτή σπουδαία διάκριση επιβεβαιώνει έμπρακτα την προσήλωση της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στη διατήρηση της άριστης ποιότητας και γεύσης των προϊόντων της. 

Ο Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, δήλωσε σχετικά: «Το γεγονός ότι η νέα χρονιά ξεκίνησε με μία από τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις γεύσης παγκοσμίως για την εμβληματική σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι, μας γεμίζει χαρά, περηφάνια και αισιοδοξία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ποιότητα και στην έρευνα και ανάπτυξη, με στόχο να προσφέρουμε ακόμη πιο νόστιμα και καινοτόμα προϊόντα κοτόπουλου που ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν και για την υψηλή διατροφική τους αξία.».


Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας. 

Τα ηνία της επιχείρησης έχει πλέον αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]