ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Ζίτσας:Θεοφάνια στη Βροσίνα για τον Γιώργο Αμυρά


Στην υπέροχη Βροσίνα του δήμου Ζίτσας βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας και βουλευτής ΝΔ Ιωαννίνων, Γιώργος Αμυράς, για τον εορτασμό των Θεοφανίων. Σε κλίμα κατάνυξης και μετά τη θεία λειτουργία στον ιστορικό ναό του Αη Γιώργη που χρονολογείται πίσω στο 1600, πραγματοποιήθηκε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.


Ο  παπα-Λευτέρης, τέλεσε τον αγιασμό των υδάτων από το μονότοξο γεφύρι του χωριού, ρίχνοντας τον Σταυρό στον Ζαλογγίτικο ποταμό που διασχίζει τη Βροσίνα. Στη σεμνή τελετή συμμετείχαν, ο δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος, ο βουλευτής ΝΔ Ιωαννίνων, Σταύρος Καλογιάννης, ο πρόεδρος της κοινότητας, Δημήτρης Βούρδας και φυσικά οι κάτοικοι του χωριού.


Μετά τον αγιασμό ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ανταλλαγή ευχών για ένα ευτυχισμένο έτος με υγεία και οικογενειακή προκοπή.Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε «Εδώ στη Βροσίνα, με τους δραστήριους κατοίκους της, τιμήσαμε φέτος τα Θεοφάνια και νιώσαμε το αληθινό τους περιεχόμενο. Σε μια Ελλάδα που προχωράει μπροστά, καλούμαστε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Καλή Φώτιση και Υγεία σε όλες και σε όλους!»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]