ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Οι δύο βασίλισσες του Καρναβαλιού

 




Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας το... τερματίζει! Αυτές είναι οι δύο βασίλισσες του Καρναβαλιού!!!


Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας συνεχίζει να γράφει τις σελίδες της πολύχρωμης ιστορίας του. Σε ότι αφορά την επιλογή της Βασίλισσας του Καρναβαλιού υπήρχε απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στα δύο κορίτσια που προκρίθηκαν στην τελική φάση. Έτσι αποφασίστηκε να γίνει κλήρωση, με νόμισμα. Πράγματι έριξαν το νόμισμα και το νόμισμα έμεινε... όρθιο, δεν έγειρε ούτε κορώνα ούτε γράμματα. Στο Κομιτάτο θεώρησαν ότι είναι σημάδι (!)και έτσι σε πανελλήνια, ίσως και παγκόσμια πρωτοτυπία, το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας για το 2023, θα έχει δύο... Βασίλισσες. Ας γνωρίσουμε τα κορίτσια που θα είναι οι βασίλισσες του φετινού Καρναβαλιού στη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.



Η 19χρονη Κατιάνα Καλντουρμίδη σημειώνει: Ονομάζομαι Κατιάνα Καλντουρμίδη! Είμαι 19 ετών! Γεννήθηκα και κατάγομαι από Πρέβεζα . Εδώ και έναν χρόνο κατοικώ στην Αθήνα λόγω σπουδών..Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου και για να κυνηγήσω το όνειρο μου.. τον χορό! Ο χορός με βοηθούσε πάντα να εκφράζω τα συναισθήματά μου...Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με διάφορους χορούς όπως ζουμπά , λάτιν , χιπ χοπ , ρεγκετον , ποντιακά, δημοτικά … πλέον στην Αθήνα είμαι σε μια επαγγελματική σχολή χορού , όπου έχουμε την ομάδα μας και με αυτήν συμμετέχουμε σε διάφορα φεστιβάλ , εκδηλώσεις..μαζί μοιραζόμαστε το πάθος μας για το χορό καθημερινά! Λατρεύω το Κομιτάτο μας , όσο με θυμάμαι , θυμάμαι και τον εαυτό μου στις παρελάσεις να διασκεδαζει!


Η 22χρονη Ιωάννα Νάτσου μας συστήνεται ως εξής: Ονομάζομαι Ιωάννα Νατσου, είμαι 22 ετών,κατάγομαι και έχω μεγαλώσει στην Πρέβεζα.

Έχω τελειώσει κομμωτική και ονυχοπλαστική.

Ζω τον τελευταίο χρόνο στην Πρέβεζα διοτι έλειπα λόγω σπουδών.

Έχω ασχοληθεί με όλους του χώρους (Λατιν,μπαλέτο,ζουμπα,χιπ χοπ )όπου λόγου επαγγελματικων υποχρεώσεων έχω σταματήσει εδώ και 3 χρόνια. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συμμετάσχω στο Κομιτάτο Πρέβεζας καθώς ήταν ένα από τα όνειρα μου. Ανυπομονώ να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]