Μ.Κάτσης για την απένταξη του Επιχειρηματικού Πάρκου: Σε τι ανταποκρίθηκαν τελικά οι άριστοι; Ήρθε η ώρα για πολιτική αλλαγήΤην απένταξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Ηγουμενίτσας (Εμπορευματικού Κέντρου Ηγουμενίτσας) από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ADRIUP με απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης σχολίαζει δηκτικά ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης. 

Ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με την αρνητική αυτή εξέλιξη για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσπρωτίας πρόεβη στην εξής δήλωση: 

«Απεντάχθηκε και το Επιχειρηματικό Πάρκο Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για άλλη μια παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των ντόπιων αρίστων του. Η φράση του εγγράφου του Υπουργείου Ανάπτυξης «έχουν παρέλθει πάνω από 2.5 έτη χωρίς ουδεμία ανταπόκριση» κάνει το μέσο πολίτη της Θεσπρωτίας να αναρτιέται τελικά σε τι ανταποκρίθηκαν οι άριστοι; Τι έχει να πει ο κ. Γιόγιακας και ο κ. Πορφύρης που παρέλαζαν στα Υπουργεία και τις Υπηρεσίες το 2019 τάζοντας την αδειοδότηση ενός αναπτυξιακού έργου για το νομό μας που βρήκαν ενταγμένο στο ADRIUP από την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ; Το μόνο που απέμεινε είναι μια υπόσχεση, 2 φωτογραφίες και εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους. 

Τελικά αυτή η φράση «ουδεμία ανταπόκριση» χαρακτηρίζει μια ολόκληρη θητεία της πιο ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος. Τελικά οι άριστοι αποδείχθηκαν άχρηστοι. 

Ήρθε η ώρα για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή ώστε η Θεσπρωτία να αφήσει την οπισθοδρόμηση δεκαετιών και να ξαναγυρίσει στο δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και των  έργων ουσίας με κοινωνική δικαιοσύνη»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]