ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα: Άκομψες, αν όχι αντιδημοκρατικές, οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών



Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, από τα Γιάννενα, ο οποίος «κουνώντας μάλιστα το δάχτυλο» στους αιρετούς της αυτοδιοίκησης, απείλησε πως «αν διαπιστώσω από την εφαρμογή της αποφάσεως του ΣτΕ δυσλειτουργίες στους Δήμους και στις Περιφέρειες, εξαιτίας της συμπεριφοράς των αντιπολιτεύσεων, τότε θα ξανανομοθετήσω και θα επαναφέρω τις αρμοδιότητες που γυρίζω τώρα στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, με βάση μάλιστα και την επιχειρηματολογία του ΣτΕ, στις Οικονομικές Επιτροπές και στις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής».

Οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης έχουν επίγνωση των ευθυνών τους και σε καμία περίπτωση δεν θα προβούν σε ενέργειες οι οποίες θα βλάψουν τον τόπο τους. Το μόνο που απαιτούν είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις θεσμικών οργάνων της δημοκρατίας, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση  το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η παρέμβασή του κ. Βορίδη ήταν τουλάχιστον άκομψη, αν όχι αντιδημοκρατική, και είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και όσοι ιδεολογικά πρόσκεινται στο χώρο της Ν.Δ. αλλά έχουν βαθιά δημοκρατικά αισθήματα καταδικάζουν, τέτοιου είδους δηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]