ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Απάντηση του Δήμου Ιωαννιτών στον επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών»



Ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Θωμάς Μπέγκας για μία ακόμη φορά βιάστηκε. Και βιάστηκε εις διπλούν.

Από τη μία είδε αδράνεια της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την Ειδική Περιβαλλοντική για την λίμνη και το λεκανοπέδιο και από την άλλη κενό εξουσίας στο Δήμο.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί υποχρέωσή της να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

-Η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για την Παμβώτιδα και το λεκανοπέδιο τυγχάνει της απαραίτητης επεξεργασίας από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Πρόκειται για ένα πολυσέλιδο κείμενο το οποίο μελετάται στο σύνολό του και με μεγάλη προσοχή. Με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας η πρόταση των υπηρεσιών και η πολιτική θέση της Δημοτικής Αρχής θα τεθούν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο χρόνος δεν εξαντλείται στο τέλος του μήνα καθώς ήδη σήμερα από τα Γιάννενα ο αρμόδιος Υφυπουργός Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι θα δοθεί παράταση.

-Ο Δήμος Ιωαννιτών εξακολουθεί να λειτουργεί θεσμικά χωρίς να έχει ανασταλεί καμία δραστηριότητα, κανένα έργο, καμία καθημερινή παρέμβαση. Ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» και η παράταξή του, επί τρία και πλέον χρόνια προέβαιναν στην πιο σκληρή αντιπολίτευση επιδιώκοντας να βάλουν φρένο σε σημαντικές πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής. Όψιμα λοιπόν ο πρώην δήμαρχος τείνει «χείρα» συνεργασίας. Και υποκριτικά. Βιάζεται. Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο και ως τότε η Δημοτική Αρχή του συνιστά υπομονή.

Η ασθένεια του Δημάρχου έγινε γνωστή από τον ίδιο και αντιμετωπίζεται με σεβασμό από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Είναι θέμα που δείχνει το επίπεδο πολιτισμού και αγωγής του καθενός. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]