Κωνσταντίνος Γάτσιος :Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής με τίμησε για μία ακόμη φορά, χρίζοντάς με υποψήφιο βουλευτή Ιωαννίνων

 


 Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κωνσταντίνου Γάτσιου, σχετικά με την υποψηφιότητά του. 

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής με τίμησε για μία ακόμη φορά, χρίζοντάς με υποψήφιο βουλευτή Ιωαννίνων για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Η τιμή προς το πρόσωπό μου είναι μεγάλη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, εάν αναλογιστεί κάποιος την κρισιμότητα των εκλογών αυτών τόσο όσον αφορά την ιστορία του Κινήματός μας, όσο και τις επιπτώσεις που η έκβασή τους θα έχει στην πορεία της χώρας. 

Το ΠΑΣΟΚ, μετά από μία μεγάλη κρίση, επανέρχεται με ορμή, για να παίξει και πάλι έναν πρωταγωνιστικό, ιστορικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή. Και, μάλιστα, σε μία περίοδο που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία της χώρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αντιμετωπίζει δυσκολίες και προχωράει διαμέσου μίας διεθνούς κρίσης, που έχει σημαντικές επιπτώσεις και στο εσωτερικό της. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που η χώρα, όπως και η παγκόσμια κοινότητα, βρίσκονται μπροστά σε έναν τόσο πρωτόγνωρο και απειλητικό συνδυασμό προβλημάτων, που κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ, όσον αφορά την Ελλάδα, οι υπάρχοντες κίνδυνοι περιλαμβάνουν και μία διαρκή απειλή για την εθνική της ανεξαρτησία και ακεραιότητα. Και, μάλιστα, αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που η κοινωνία δεν έχει ανακάμψει πλήρως από τις δύο μεγάλες κρίσεις που αντιμετώπισε πρόσφατα: αυτήν της χρεοκοπίας της περιόδου 2010-2020 και στη συνέχεια την κρίση της πανδημίας του covid. 

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που ορθώνονται μπροστά στη χώρα μας απαιτούν σταθερό πηδάλιο και καθαρό μυαλό. Απαιτούν ισχυρές αρχές και φρόνηση αλλά, ταυτόχρονα, και οραματισμό. Το ΠΑΣΟΚ, με τη διαδρομή που έχει διαγράψει και την εμπειρία που έχει συσσωρεύσει από τις νίκες του και τους θριάμβους του, αλλά και από τις ήττες του και τα σφάλματά του, είναι ο σχηματισμός εκείνος που μπορεί να κρατήσει γερά το πηδάλιο μέσα στην τρικυμία. Δεν είναι τυχαίο ότι η καθοδική πορεία της χώρας άρχισε από τη στιγμή κατά την οποία ο δημοκρατικός χώρος, που ιστορικά αντιπροσωπεύουμε, εισήλθε πολιτικά επίσης σε καθοδική πορεία. Με αυτήν την έννοια, η πολιτική ισχυροποίηση του Κινήματός μας αποτελεί προϋπόθεση για την αλλαγή πορείας της ίδιας της Ελλάδας. Αυτός είναι ένας λόγος επιπλέον για τον οποίον αισθάνομαι ότι με τιμά η επιλογή του να είμαι υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων. 

Ο αγώνας μου, η πολιτική μου προσπάθεια, θα είναι αποκλειστικά και μόνο προς τα έξω, προς τα προβλήματα και προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους, εκείνους δηλαδή που με τις πολιτικές τους θέτουν εμπόδια στην πορεία του έθνους προς τα εμπρός. Διαβεβαιώνω τους φίλους και τους συντρόφους ότι σε αυτόν τον αγώνα, στον αγώνα απέναντι στα προβλήματα και στα εμπόδια προς την πρόοδο της χώρας, ιδιαιτέρως δε εκείνη της Ηπείρου και του Νομού μας, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις. Καλώ όλες και όλους να συσπειρωθούν στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ, ώστε από κοινού να δώσουμε νικηφόρα τον αγώνα αυτόν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]