Ιωάννινα:Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ έκοψε τη βασιλόπιτα

 


Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2023 έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Ιωαννίνων ΠΗΓΑΣΟΣ την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο  "Ευτοπία" παρουσία πολλών μελών και φίλων. 

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Αγνή Νάκου,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης  Παπαγεωργίου, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Ενότητα  Πολιτών Θωμάς Μπέγκας, η επικεφαλής της παράταξης Ιωάννινα 2023  Τατιάνα Καλογιάννη με τους Δημοτικούς Συμβούλους Βασίλη Κοσμά και Στάθη  Σιούτη καθως και συνεργάτες, ενώ χαιρετισμούς στην εκδήλωση απέστειλαν  οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα και Σταύρος Καλογιάννης,  οι οποίοι λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων απουσίαζαν. 




 Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Ευάγγελος από την εκκλησία του Αγίου  Γεωργίου Πλατείας Πάργης, περιοχή και έδρα του συλλόγου, ενώ παράλληλα  μετέφερε το μήνυμα του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου με τις ευχές  για το σύλλογο και τα μέλη του. 

 Στην εκδήλωση εκτός από το δώρο που συνόδευε το φλουρί της βασιλόπιτας,  κληρώθηκαν και μοιράστηκαν στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου 31  ακόμη δώρα. Συγκινητική όμως υπήρξε η στιγμή που τα μέλη επεφύλαξαν μια  έκπληξη για τη δασκάλα - γυμνάστρια του συλλόγου Ελπινίκη Μπάρκα  προσφέροντας τιμητική πλακέτα ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς της  στο σύλλογο και τα μέλη του. 

 Μετά από μια σύντομη διακοπή των συναθροίσεων λόγω πανδημίας, αλλά  όχι των δράσεων του συλλόγου που δεν τις σταμάτησαν ούτε η πανδημία,  βρέθηκαν όλοι οι φίλοι και τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΥ σε γιορτινό κλίμα στο  φιλόξενο χώρο της Ευτοπίας, τη διεύθυνση της οποίας ο σύλλογος ευχαριστεί  θερμά για την παραχώρηση. Την ευχαριστεί επίσης για την άλλη βράβευση  που ετοίμασαν για τη γυμνάστρια του συλλόγου Ελπινίκη Μπάρκα. 


 Τέλος ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΗΓΑΣΟΥ ευχαριστεί τα  μέλη του που είναι η πηγή της δύναμης και της παρουσίας του συλλόγου στα  πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και εύχεται σ' αυτά, στους φίλους, σε όσους  μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση μας και σε όλους  ανεξαιρέτως καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]