ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. "Συνέχιση λειτουργίας τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας"

 


Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μοναχικότητα και ο κοινωνικός αποκλεισμός, στην Τρίτη Ηλικία είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, των οποίων οι επιπτώσεις είναι σοβαρές και επηρεάζουν την σωματική και ψυχική τους υγεία, ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών, συνεχίζει την λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης, για την ευάλωτη κοινωνική ομάδα των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας.

Η τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης έχει ως στόχο να καταπολεμήσει την μοναξιά μέσα από ανθρώπινη επαφή αλλά και να καταγράφει ανάγκες και προβλήματα μοναχικών ατόμων ή ζευγαριών Τρίτης Ηλικίας, χωρίς υποστηρικτικό  περιβάλλον.

Η τηλεφωνική γραμμή απευθύνεται σε ηλικιωμένους μοναχικούς ανθρώπους άνω των 65 και παρέχεται, από κατάλληλα εκπαιδευμένους υπαλλήλους του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική, διασύνδεση με κοινωνικές υπηρεσίες και φορείς υγείας καθώς και πληροφορίες για τις υπηρεσίες του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» που υποστηρίζουν την Τρίτη Ηλικία.

Η τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης είναι 26510-27120 θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες από 10:00 π.μ. έως και 13:00 μ.μ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]