Πρέβεζα:Σήμερα στο Νικολίτσι το τελευταίο αντίο στον δάσκαλο Δημήτρη Τζόλο που έδωσε ζωή μέσα από τον θάνατο του με τη δωρεά οργάνων


 Σήμερα  στο Νικολίτσι το τελευταίο αντίο στον δάσκαλο Δημήτρη Τζόλο που έδωσε ζωή μέσα από τον θάνατο του με τη δωρεά  οργάνων 

Σήμερα  Δευτέρα και ώρα 12:30 το μεσημέρι  συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα πουν  το τελευταίο αντίο στον δάσκαλο Δημήτρη Τζόλο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο  Νικολίτσι Πρέβεζας.

Ο άτυχος άνδρας  είχε τραυματιστεί βαριά  κάνοντας αγροτικές εργασίες και παρότι έδωσε σκληρή μάχη  εβδομάδων στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας δεν  κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.

Η οικογένεια του 62χρονου αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του και στήθηκε μια "αλυσίδα"  μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, όπου μεταφέρθηκε το ήπαρ μέσω του αεροδρομίου του Ακτίου, ενώ οι νεφροί του μεταμοσχεύτηκαν σε δότες στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης  Τζόλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητό  και δραστήριο άτομο  και δεκάδες είναι τα  διαδικτυακά μηνύματα αποχαιρετισμού προς τον ίδιο και συμπαράστασης προς την οικογένειά του,  η οποία μέσα στον πόνο για τον χαμό του δικού της ανθρώπου αποφάσισε να δωρίσει ζωή μέσα από τον θάνατό του.

πηγή facebook Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]