ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων


 Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου η  Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

   Οι εργασίες, ξεκίνησαν με την παρουσίαση του διοικητικού απολογισμού από τον πρόεδρο της ΕΑΥΙ, στον οποίο αναφέρθηκε για το έργο που παρουσίασε η  Ένωση κατά την διάρκεια της τελευταίας 3τίας ενώ συνεχίστηκαν με τον  οικονομικο απολογισμό από τον ταμία της Ένωσης καθώς και την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής. Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις τρέχουσες συνδικαλιστικές εξελίξεις και διεκδικήσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς της Ομοσπονδίας προκειμένου να υλοποιηθεί το πάγιο αίτημα μας, για την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας. Ενημέρωση , τόσο για το νέο  Βαθμολόγιο αλλά  και για συνταξιοδοτικά ζητήματα πραγματοποιήθηκε από τον συνάδελφο συνδικαλιστή Δημήτρη Καραγιαννόπουλο, ο οποίος διεξοδικά και εμπεριστατωμένα απάντησε σε πληθώρα ερωτημάτων των συναδέλφων μας.

   Κατά την διάρκεια της συνέλευσης τιμήθηκαν συνάδελφοί μας οι οποίοι τραυματίστηκαν εν ώρα διατεταγμένης Υπηρεσίας και εξαιτίας μόνιμης βλάβης της υγείας τους τέθηκαν σε κατάσταση Υπηρεσίας Γραφείου ενώ στο τέλος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη αυτών που δεν είναι πλέον μαζί μας.   Την εκδήλωση τίμησαν με
την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Υ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.Δημήτρης Καραγιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Νάκος  ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου κ.  Θεόδωρος Κολιοπάνος, , ο Γενικός Επιθεωρητής  Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δούβαλης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος κ Κωνσταντίνος Δούβαλης , ο Αστυνομικός Διευθυντής  Ιωαννίνων κ. Βασίλειος Μουσελίμης  ο πρόεδρος  της Ένωσης αποστράτων κ. Σπυρίδων Κίτσιος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Αστυνομίας Ηπείρου κ. Ιωάννης Παπανδρέου , Διοικητές Υπηρεσιών καθώς και πλήθος συναδέλφων μας. 

   Μετά το πέρας των εργασιών και τους χαιρετισμούς των επισήμων, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση.                                                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης        ΚΙΤΣΙΟΣ ΚωνσταντίνοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]