ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνελήφθησαν άμεσα για διαδοχικές διαρρήξεις σε ζαχαροπλαστείο και καφετέρια στα Ιωάννινα


 Συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαποί για διαδοχικές διαρρήξεις καταστημάτων στα Ιωάννινα 

Άμεσος ήταν ο εντοπισμός και η σύλληψη δύο ημεδαπών χθες νωρίς το πρωί στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία - κατά περίπτωση – για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αναζητήσεων ατόμων που είχαν διαπράξει λίγο πιο πριν διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο της πόλης των Ιωαννίνων, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό -150- ευρώ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι. 

Από την έρευνα που ακολούθησε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, όπου προσήχθησαν, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση, ενώ προέκυψε ότι νωρίτερα είχαν διαρρήξει ακόμη μία καφετέρια στην ευρύτερη περιοχή, από όπου είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό -200- ευρώ και φιάλες ποτών, προκαλώντας παράλληλα φθορές στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και χρηματικό ποσό -320- ευρώ περίπου, καθώς και 14 ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]