ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας στα Ιωάννινα!

 


Το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα "Β. Πυρσινέλλας" στα Ιωάννινα και με ώρα έναρξης 5:30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η 6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας. Στη φετινή διοργάνωση θα βρίσκονται στα Ιωάννινα πάνω από 200 μαθήτριες και μαθητές κιθάρας από 7 πόλεις της χώρας μας, μαζί με άλλους σπουδαστές μουσικής, καθηγητές και μαέστρους. 


Πιο συγκεκριμένα, οι μουσικοί φορείς που θα συμμετέχουν με σύνολα / ορχήστρες κιθάρας είναι το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το Δημοτικό Ωδείο Άρτας, το Ωδείο "Πολυρυθμία" Πρέβεζας, το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας, τα Μουσικά Σχολεία Καστοριάς, Λευκάδας, Αγρινίου και Ιωαννίνων, καθώς και το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων.


Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογο "Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων - Η Πασσαρών", το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και το Δήμο Ζίτσας.


Αναλυτική παρουσίαση των συνόλων / ορχηστρών, των μελών τους και των μουσικών προγραμμάτων τους, καθώς και η έντυπη μορφή του προγράμματος, διατίθενται στην ιστοσελίδα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου:

https://guitar-ioannina.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]