Κόνιτσα:Έκλεψαν τραπεζοκαθίσματα αξίας 5.000 ευρώ -Είχαν "χτυπήσει " και στη Δημόσια Βιβλιοθήκη


 Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπές στην Κόνιτσα

Συνελήφθησαν χθες (29-01-2023) το μεσημέρι στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας σε περιοχές των Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. 

Ειδικότερα, προχθές (28-01-2023) το βράδυ καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κόνιτσα, ότι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος τραπεζοκαθίσματα, μεταλλικής κατασκευής, συνολικής αξίας περίπου -5.000- ευρώ. 

Στο πλαίσιο αξιολόγησης των στοιχείων που συλλέχθηκαν κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να ταυτοποιήσουν τους δύο ημεδαπούς για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, προχωρώντας στη συνέχεια στη σύλληψή τους. 

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε ότι κατά τον τελευταίο μήνα οι κατηγορούμενοι είχαν διαρρήξει τη Δημόσια Βιβλιοθήκη  Κόνιτσας, από όπου είχαν αφαιρέσει μεταλλική βιβλιοθήκη και ραφιέρα, συνολικής αξίας -500- ευρώ. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ενός εκ των κατηγορούμενων βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους, καθώς και (8) ζάντες αυτοκινήτων, η προέλευση των οποίων ερευνάται.  

Ακόμη, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι για τη διάπραξη των κλοπών. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]