Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων:Δίπλα στην Παμβώτιδα η πρώτη προπόνηση του 2023!

 


Καλημερίζοντας το 2023, δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, έδωσαν το καθιερωμένο  πρωτοχρονιάτικο  ραντεβού τους στην Πλατεία Μαβίλη και  ξεκίνησαν την πρώτη τους προπόνηση για το νέο έτος, διανύοντας έτσι τα πρώτα τους φετινά χιλιόμετρα. 

     Την δραστηριότητα αυτή διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ο οποίος είχε την χαρά να δει τα αγαπητά μέλη του αλλά και φίλους δρομείς της πόλεως να τρέχουν όλοι μαζί , στέλνοντας έτσι μήνυμα ότι η άθληση είναι σύμμαχος της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.


Με το τέλος της προπόνησης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα που βρήκε τυχερή, πετυχαίνοντας το φλουρί, την δρομέα μας Ειρήνη Βαρτζιώτη. 


Ο ΣΔΙ κρίνει σκόπιμο να ευχαριστήσει τον φωτογράφο Μιχάλη Βακάρο που  στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα του συλλόγου και το ζαχαροπλαστείο «ΔΙΕΘΝΕΣ» για την ευγενική χορηγία της βασιλόπιτας   .

Με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάτικης προπόνησης ο Σ.Δ. Ιωαννίνων εύχεται σε όλους τους δρομείς να έχουν υγεία, να απολαύσουν τα προπονητικά και αγωνιστικά χιλιόμετρα του νέου έτους.


Χρόνια πολλά, καλή χρονιά , ευτυχία και ευημερία σε όλους τους ανθρώπους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]