Σε έλεγχο και εξορθολογισμό των χρεώσεων προχώρησε η ΔΕΥΑ Άρτας Ο επόμενος λογαριασμός θα είναι μειωμένος στο 1/4 του τρέχοντος λογαριασμού.



Σε ελέγχους των μετρητών και των χρεώσεων προχώρησε το τελευταίο διάστημα η ΔΕΥΑΑ, προκειμένου να υπάρξει σωστή και δίκαιη αποτύπωση των μετρητών σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Τα ειδικά συνεργεία προχώρησαν σε ολοκληρωμένους ελέγχους, εντοπίζοντας περιπτώσεις με χαλασμένα υδρόμετρα, λανθασμένες μετρήσεις, “γυρισμένα”, ακόμη και θαμμένα για χρόνια  υδρόμετρα κλπ.

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης, εκδόθηκαν και οι λογαριασμοί που σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν αύξηση, ακριβώς γιατί μετρήθηκαν σωστά όσα το προηγούμενο διάστημα αποκρύπτονταν. Ειδικότερα, συνολικά η ΔΕΥΑΑ διαθέτει και διαχειρίζεται συνολικά 17.000 υδρόμετρα, όπου στα 16.000 δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα όμως σε 1.000 διάσπαρτα υδρόμετρα, εντοπίστηκαν τα ανωτέρω προβλήματα. 

Όπως ενημερώνει η ΔΕΥΑΑ, η αύξηση στους λογαριασμούς στα 1.000 αυτά ρολόγια είναι απολύτως προσωρινή καθώς περιλαμβάνει τα «σπασμένα» των προηγούμενων ετών. Διαβεβαιώνει, ότι οι επόμενοι λογαριασμοί θα έχουν εξισορροπηθεί διασφαλίζοντας ότι το κάθε σπιτικό και η κάθε επιχείρηση θα πληρώνουν αυτά που πραγματικά οφείλουν και με διακανονισμό, έως και 5 δόσεις αλλά και ο επόμενος λογαριασμός με τη σωστή καταμέτρηση, θα είναι μειωμένος στο 1/4 του τρέχοντος λογαριασμού, ώστε να υπάρχει δίκαιη μεταχείριση για όλους τους δημότες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]