Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO ITF:Διακρίσεις για τους αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων με 3 χρυσά, μετάλλια!


 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO ITF

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2022


Διακρίσεις για τους αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων 

με 3 χρυσά, μετάλλια.

 

   Στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήθηκε από 25-27 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO για τις ηλικιακές κατηγορίες Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Παίδων - Κορασίδων για το 2022. Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό και μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

   Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ:6945262661 ) έδωσε το παρόν μόνο με 3 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησαν 3 Χρυσά μετάλλια.

   Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών της Πόλης μας, για πρώτη φορά συμμετείχε με τόσο μικρή ομάδα, καθώς οι υπόλοιποι αθλητές αυτής της ηλικίας ακόμη δεν ήταν έτοιμοι για αγωνιστικό επίπεδο.

Πιο αναλυτικά οι Αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων κατέκτησαν:


Θωμά Ευανθία-Μαρία 1η θέση και Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κορασίδων

Παππάς Γεώργιος 1η θέση και Χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία Παίδων 

Μπούζου Στεργιανή 1η θέση και Χρυσό μετάλλιο μετάλλιο στην κατηγορία Κορασίδων



   Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος πια της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. «Δεν καταφέραμε να συμμετέχουμε με μεγαλύτερη ομάδα μικρών αθλητών του συλλόγου μας, καθώς ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία για αυτό το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά καταφέραμε με σωστή επιλογή αθλητών να διακριθούμε και να έχουμε με τρείς μόνο συμμετοχές 3 χρυσά μετάλλια. Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Επόμενος σταθμός του συλλόγου μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αθήνα  και πιο συγκεκριμένα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 24-26 Φεβρουαρίου 2023. Εκεί θα διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας στην Εθνική Ομάδα και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2023 στο Γεσόλο της Ιταλίας από 17-24 Απριλίου 2023. Εύχομαι στους γιαννιώτες αθλητές-τριες καλή προετοιμασία και υγεία.  


   Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές μας και τους γονείς τους, που παρά τις δυσκολίες, είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι.» 


 

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών .

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661 

www.acproteas.gr                 www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]