Sold out οι πίστες την Πρωτοχρονιά: Οι τιμές ανά τραπέζι στα μεγάλα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης

 


Τραπέζι ούτε για δείγμα στα μπουζούκια, καθώς όποιος θελήσει να κλείσει για την Πρωτοχρονιά η απάντηση που θα πάρει είναι πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς στις μεγαλύτερες πίστες της χώρας με τα περισσότερα τραπέζια να είναι ήδη προπληρωμένα για να απολαύσουν βραδιές σαν εκείνες που απήλαυσαν παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων.



«Είδα τον κόσμο πολύ ευχαριστημένο. Τα έδωσε όλα. Το τριήμερο ειδικά ήμασταν sold out κι αυτό είναι πάλι sold out. Γινόταν χαμός, είχαμε ουρές έξω από το μαγαζί. Είχα να το δω αυτό από το Διογένη Παλλάς. Ξέσπασε ο κόσμος βγήκε, διασκέδασε» δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.


200 ευρώ η απλή φιάλη, 250 η special και 300 ευρώ η premium στον Λευτέρη Πανταζή.



220 ευρώ αν θέλετε να απολαύσετε το σχήμα Μέλισσες – Βανδή.


Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς διαμορφώνονται τέσσερις ζώνες για την Πρωτοχρονιά.


Αν και η φιάλη για 4 άτομα ξεκινά από τα 220 ευρώ, σε αυτή την τιμή θα υπάρχει την Πρωτοχρονιά και μια προσαύξηση της τάξης 10-30%.


Αν θελήσει κάποιος ένα πιο καλό τραπέζι τότε από τα 220 ανεβαίνουμε στα 260, στη συνέχεια αγγίζουμε τα 400 ευρώ και στο πρώτο τραπέζι πίστα.


Η ελάχιστη κατανάλωση ξεκινά από τα 1000 ευρώ και μπορεί να αγγίξει μέχρι και τα 3.000 ευρώ.


Sold out μέχρι τις 6 Γενάρη είναι το σχήμα Ρέμος – Γαρμπή.


Μόνο στις ακυρώσεις μπορούν να ελπίζουν, οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων. Ενώ και στην συμπρωτεύουσα σχεδόν όλες οι κρατήσεις είναι προπληρωμένες.


Στα 290 ευρώ θα ανέρχεται η σπέσιαλ φιάλη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Στέλιος Ρόκκος και η Λένα Ζευγαρά.


Στα 280 ευρώ αντίστοιχα εκεί που εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης αλλά και η Ζόζεφιν.


Στα 10 με 15 ευρώ το κάθε πανεράκι με λουλούδια για όσους θελήσουν να ράνουν με λουλούδια στην πίστα τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

πηγή dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]