Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων φοράει τα γιορτινά του! Ποικίλες και διαδραστικές Χριστουγεννιάτικες δράσεις !


 Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων φοράει τα γιορτινά του και συμμετέχει στο πνεύμα των ημερών με ποικίλες και διαδραστικές Χριστουγεννιάτικες δράσεις για τους μικρούς φίλους του θεάτρου. Κρυμμένοι θησαυροί στο Καμπέρειο θέατρο που περιμένουν τους ακούραστους εξερευνητές να τους αποκαλύψουν, ξωτικά και καλικάντζαροι υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις «μακρινές γειτονιές» των Ιωαννίνων αλλά και θέατρο δρόμου με τραγούδια και κάλαντα από τα ερασιτεχνικά τμήματα του ΔΗΠΕΘΕ θα πλημμυρίσουν τις πλατείες και τους δρόμους των Ιωαννίνων και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 σε συνεργασία με τo ΚΔΑΠ Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί στο Καμπέρειο Θέατρο το διαδραστικό κυνήγι θησαυρού«Ο φεγγαροσκεπαστής» σε σχεδιασμό της Κωνσταντίνας  Κωνσταντοπούλου και Μαρίας Κεβρεκίδου . 

Στο κυνήγι θησαυρού μπορούν να συμμετέχουν παιδιά 5-12ετών.Απαραίτητη η κράτηση θέσης(περιορισμένοςαριθμόςθέσεων)

Πληροφορίες–Δήλωσησυμμετοχής:6930078797,6973942189ήστο mail: ergastiriadipethei@gmail.com

Το θεατρικό δρώμενο «Η μοναξιά και τ’ όνειρο» σε σχεδιασμό και επιμέλεια της Άννας-Μαρίας Μπούτνιοκ θα παρουσιαστεί σε 3 κεντρικά σημεία της πόλης (πεζόδρομος Παπάζογλου, Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη, Μιχαήλ Άγγελου). Η ομάδα ενηλίκων της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ θα αφηγηθεί μέσα από σωματικές φόρμες τη μοναξιά και την ελπίδα των ημερών. 

Μέρα και ώρα παρουσίασης: 

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 (πεζόδρομος Παπάζογλου)/ 18:30 (Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη)/ 19:00 (πεζόδρομος Μιχαήλ Άγγελου).


Το ΔΗΠΕΘΕ επισκέπτεται τις «μακρινές γειτονιές» και διοργανώνει διαδραστικά θεατρικά παιχνίδια με τίτλο εμπνευσμένο από τη φετινή Παιδική Σκηνή «Μια Γιορτή τα Χριστούγεννα».  Οι ιστορίες που συνδυάζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και την παράδοση θα προσφέρουν ψυχαγωγία, χαρά και γέλιο στους μικρούς φίλους του θέατρου. 

Σχεδιασμός και οργάνωση Χρήστος Χρήστου και Άννα-Μαρία Μπούτνιοκ.


Πρόγραμμα εκδηλώσεων του  «Μια Γιορτή τα Χριστούγεννα»:

(22/12) κεντρική πλατεία Περάματος στις 17:00,

(23/12) κεντρική πλατεία Γοργόμυλου στις 12:00,

(27/12) κεντρική πλατεία Πεδινήςστις 11:00,

(27/12) κεντρική πλατεία Κοσμηράς στις 13:00,

(30/12) αίθουσα του Πολιτιστικού χώρου Δροσοχωρίου στις 11:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]