Σάκης Αρναούτογλου:Έρχεται η πιο θερμή Πρωτοχρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ στη meteo ιστορία της Ευρώπης!


Για την πιο θερμή Πρωτοχρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της Ευρώπης ,κάνει λόγο με σχετικό post στη σελίδα του στο facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου .

Το κρύο αναμένεται να έρθει όπως σημειώνει μετά τις 11 με 13 Γενάρη .

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου 


 Η φετινή Πρωτοχρονιά θα πρόκειται ίσως για τη θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της Ευρώπης!

Σύμφωνα και με τελευταία στοιχεία του Ευρωπαϊκού Μοντέλου ECMWF αλλά και των υπολοιπων παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων, το σύνολο των χωρών της Ευρώπης βαδίζει τις επόμενες ημέρες σε μια νέα θερμή εισβολή, η οποία και θα αποτελειώσει σταδιακά την όποια εναπομείνασα χιονοκάλυψη ακόμα και κοντά στα 2000 μέτρα στα περισσότερα χιονοδρομικά της! 

Για τις περισσότερες χώρες της γηραιάς ηπείρου θα πρόκειται λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα για τη θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της! 

Μια αλλαγή στην όλη αυτή κατάσταση και εναρμόνιση του καιρού με το ημερολόγιο "ψιθυρίζουν" κάποια μακροπρόθεσμα στοιχεία για το σύνολο της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας για μετά τις 11-13 του Γενάρη!!!

Ο χάρτης δείχνει την απόκλιση της θερμοκρασίας για την πρωτοχρονιά!

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]