ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Θεσπρωτία:Ο Άγιος Βασίλης .....κατέβηκε από το κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής !

 


Mία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά του νηπιαγωγείου Μαυρουδίου Θεσπρωτίας που είδαν τον Άγιο Βασίλη να κατεβαίνει και να φτάνει κοντά τους από το γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής .

"Πόσο ευφάνταστη ιδέα και πόσο όμορφη έκπληξη ήταν για τους μικρούς μαθητές, όταν είδαν τον Άη Βασίλη να καταφτάνει, όχι με έλκηθρο, αλλά με το τεράστιο κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής "και να κάνει  δυναμική κατάβαση ! Ευχαριστούμε θερμάτον  Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας, κ. Απόστολο Κουρούσια, Πύραρχο, που επέλεξε το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου, ανάμεσα στα σχολεία που θα συμμετάσχουν στο καινοτόμο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μας τίμησε με την παρουσία του. Για μια φορά ακόμη η Πυροσβεστική αποδεικνύει ότι είναι πάντα κοντά στην κοινωνία και τον άνθρωπο .

Ευχαριστούμε θερμάεπίσης, τον κ. Μυριούνη Κωνσταντίνο, Αρχιπυροσβέστη και τον κ. Παπαθεοδώρου Θωμά/ θωμας Παπαθεοδωρου , Υπαρχιπυροσβέστη,  για την έξοχη χριστουγεννιάτικη έκπληξη και τη ζεστασιά με την οποία αγκάλιασαν τα μικρά παιδιά. "αναφέρεται σε σχετικό post στη σελίδα του νηπιαγωγείου στο facebook .

O  Άγιος Βασίλης φυσικά δεν πήγε στα παιδιά με άδεια χέρια ,  τους μοίρασε  τα δωράκια  που είχε μέσα στον σάκο του   και οι μαθητές τον κέρασαν χριστουγεννιάτικα γλυκά!

φωτό facebook  Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου Θεσπρωτίας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]