Μερόπη Τζούφη :Να ανακληθούν οι αποσπάσεις εργαζομένων από τη ΔΟΥ Ιωαννίνων στην ΔΟΥ Πρέβεζας


 Να ανακληθούν οι αποσπάσεις εργαζομένων από τη ΔΟΥ Ιωαννίνων στην ΔΟΥ Πρέβεζας

κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης προς τον υπουργό Οικονομικών


Την ανάκληση των υποχρεωτικών αποσπάσεων από τη ΔΟΥ Ιωαννίνων στη ΔΟΥ Πρέβεζας ζητούν 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών η Μερόπη Τζούφη και ο Τρύφωνας Αλεξιάδης. Παράλληλα τονίζουν την ανάγκη να στελεχωθούν επαρκώς οι υπηρεσίες με μόνιμο προσωπικό.


Σημειώνεται πως ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΟΥ Ιωαννίνων ζήτησε από τον διοικητή της ΑΑΔΕ να μην υπογράψει την πρόταση του β’ υπηρεσιακού συμβουλίου για την απόσπαση των εργαζομένων, καθώς δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία κάλυψης των αναγκών. Παράλληλα, το πρόβλημα των παραγραφόμενων υποθέσεων παραμένει.


«Οι χρόνιες ελλείψεις προσωπικού στις ΔΟΥ δεν αντιμετωπίζονται με βίαιες αποσπάσεις που δημιουργούν αβεβαιότητα για την υπηρεσιακή κατάσταση, τη μέλλουσα κατοικία και τη θέση εργασίας του εργαζόμενου» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στο πλαίσιο αυτό, καλούν τον υπουργό Οικονομικών να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να δεσμευτεί πως δεν πρόκειται να υπάρξουν παρόμοιες αποφάσεις υποχρεωτικής μετακίνησης σε οποιαδήποτε υπηρεσία της ΑΑΔΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]