Επίσκεψη αντιπροσωπείας του τμήματος Οικονομικών Επιστημών στη Βουλή

 


Με πρωτοβουλία του Αναπλ. Καθηγητή κ. Αθανάσιου Σταυρακούδη, Διευθυντή του Εργαστηρίου Εφαρμογών Πληροφορικής και Υπολογιστικών Οικονομικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και τη συνοδεία του Επ. Καθηγητή κ. Αλέξανρου Μπεχλιούλη, φοιτήτριες και φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών επισκέφτηκαν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή των Ελλήνων (ΓΠΚΒ).

 

Η επίσκεψη αφορούσε την ενημέρωση των φοιτητών γύρω από τις διαδικασίες κατάρτισης, ψήφισης και εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους

και την παρακολούθηση του σεμιναρίου "δομή και μεθοδολογία του Κρατικού Προϋπολογισμού και ο προσδιορισμός του δημοσιονομικού αποτελέσματος" 


Τους φοιτητές υποδέχτηκε ο προϊστάμενος του Γραφείου κ. Φραγκίσκος Κουτεντάκης ο οποίος και συντόνισε με άψογο τρόπο τις εισηγήσεις των στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) καθώς και τη συζήτηση που ακολούθησε.

Χαιρετισμό εκ μέρους των φοιτητριών και φοιτητών απηύθυνε η κ. Αλεξάνδρα Δεληστράτη, 4ετής φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Οι εισηγητές δέχτηκαν πλήθος διευκρινιστικών ερωτήσεων από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές.


Τη συζήτηση έκλεισε με τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασιούλας, ο οποίος και συνεχάρη το ΕΕΠΥΟ και τους φοιτητές για την πρωτοβουλία της επίσκεψής τους.

Μετά το τέλος της ομιλίας του οι φοιτητές ξεναγήθηκαν από τον κ. Τασιούλα στο χώρο της Βουλής και παρακάθισαν μαζί του σε γεύμα.



Το ΕΕΠΥΟ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασιούλα και τον συντονιστή του Γραφείου του Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή κ. Φραγκίσκο Κουτεντάκη για την θερμή φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του σεμιναρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]