Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας


Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας  καινούργιας χρονιάς η οποία εύχομαι να χαρίσει σε  όλους μας υγεία, κουράγιο, δύναμη και επιμονή ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες της εποχής αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα δημιουργική πορεία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Αναμφίβολα και το 2022 ήταν μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες και αντιξοότητες. Στο Δήμο Ζίτσας όπως και σε όλους τους Δήμους εργαστήκαμε σε ομολογουμένως εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που συναντήσαμε.   Καταφέραμε με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς εξωραϊσμούς, να σταθούμε δίπλα στον πολίτη και να διευκολύνουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας την καθημερινότητά του. 

Με αυτή την αρχή θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά. Με σκληρή δουλειά, μαθαίνοντας από τα λάθη και τις παραλείψεις μας και έχοντας όλους εσάς συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες, θα αγωνιστούμε για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά και δύσκολα που έρχονται, έχοντας ως στόχο, να ενισχύσουμε την προοπτική και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.

Με αίσθημα ευθύνης, θα διατηρήσουμε άσβεστη την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο. Το οφείλουμε άλλωστε στα παιδιά μας και τις γενιές που έρχονται. 

Ας είναι λοιπόν το 2023 οδηγός μιας μεγάλης επανάστασης όπου η κοινωνική αρετή και αλληλεγγύη θα νικήσουν τον εκφυλισμό και την παρακμή.

Εύχομαι από καρδιάς, Χρόνια πολλά, Υγεία, Ευημερία και κάθε Οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, στους απανταχού Ηπειρώτες.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]