Χριστιάνα Καλογήρου: «Στόχος μας η ανάδειξη και η συνεχής αναβάθμιση του τομέα του βαμβακιού»

 


Χριστιάνα Καλογήρου: «Στόχος μας η ανάδειξη και η συνεχής αναβάθμιση του τομέα του βαμβακιού»


Συνεδρίασε σήμερα η Ομάδα Εργασίας για το Βαμβάκι


 


Συνεδρίασε σήμερα στο ΥΠΑΑΤ η Ομάδα Εργασίας σχετικά με τον τομέα του Βαμβακιού, που έχει συσταθεί με Υπουργική Απόφαση.


 


Η Ομάδα Εργασίας, της οποίας προεδρεύει η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, απαρτίζεται συνολικά από 16 μέλη μεταξύ των οποίων οι πρόεδροι, της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος, Ευθύμιος Φωτεινός, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών Εξαγωγέων Βάμβακος, Αντώνης Σιάρκος, του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών, Ευριπίδης Δοντάς, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού, Αθανάσιος Τσούτσας, ο ομότιμος Καθηγητής, Χρήστος Αυγουλάς, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΑΑΤ, του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.


 


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αναλυτική συζήτηση στα 5 θέματα της ημερήσιας διάταξης, που εκτός των άλλων περιελάμβανε την αξιολόγηση της απερχόμενης καλλιεργητικής περιόδου και τον προσδιορισμό δράσεων για την επόμενη.


«Στόχος μας η ανάδειξη και η συνεχής αναβάθμιση του τομέα του βαμβακιού, προς όφελος των βαμβακοκαλλιεργητών και όλων των συντελεστών του σημαντικού αυτού κλάδου της οικονομίας μας», δήλωσε η Γενική Γραμματέας. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]