ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πωγωνίου

 «Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Η χρονιά που σε λίγο τελειώνει ήταν μία ακόμη δύσκολη χρονιά για όλη την υφήλιο με πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς. Παρόλα αυτά, δε θα πρέπει να χάνουμε την πίστη μας ότι έρχονται καλύτερες ημέρες.

Η νέα χρονιά σηματοδοτεί πάντα μία καινούρια αρχή με κύρια συστατικά την ελπίδα και την αισιοδοξία. Ας κρατήσουμε αυτά μέσα στην καρδιά μας και ας πορευτούμε στο μέλλον χωρίς φόβο και ανησυχία.

Για το Δήμο Πωγωνίου το 2023 θα είναι έτος δημιουργικών αλλαγών στο κέντρο των οποίων θα βρίσκονται οι δημότες. Με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε το αύριο και να δρομολογούμε εξελίξεις που θα φέρουν το Πωγώνι στη θέση που του αξίζει.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιήσαμε, με τον πιο σκληρό τρόπο, πόσο ευάλωτοι είμαστε. Ωστόσο καταφέραμε να ιεραρχήσουμε εκ νέου τις προτεραιότητές μας και να αναλογιστούμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες. 

Οι άγιες ημέρες των εορτών είναι μία ευκαιρία να διαδώσουμε το μήνυμα της αγάπης, της πίστης και της αλληλεγγύης και με καθαρή καρδιά, ψυχή και μυαλό να προχωρήσουμε στο αύριο…

Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη, αγάπη και ευτυχία!

Χρόνια πολλά!

                                                                                    Ο Δήμαρχος Πωγωνίου

                                                                                       Κων/νος Καψάλης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]