Ιωάννινα:Ρούχα και υποδήματα παραδόθηκαν στις Φυλακές Σταυρακίου



Ένας τόνος ρούχα που είχαν συγκεντρωθεί από τους μωβ κάδους ανακύκλωσης παραδόθηκαν στις Φυλακές Σταυρακίου, μετά από την απαραίτητη διαλογή που έγινε.

Η παράδοση έγινε από τον αντιδήμαρχο ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων Βαγγέλη Πήχα και τον εκπρόσωπο της εταιρείας Recycom Βαγγέλη Αράπη.

Η Recycom σε συνεργασία με το Δήμο από τα τέλη του καλοκαιριού έχει αναπτύξει το δίκτυο των μωβ κάδων για ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακά.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Αράπης το δίκτυο έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες και τα αποτελέσματα από την ανακύκλωση είναι πολύ σημαντικά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Δήμο ένα μέρος του υλικού που συγκεντρώνεται και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί παραδίδεται στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Έτσι έγινε και η δράση στις Φυλακές Σταυρακίου προκειμένου τα ρούχα και τα υποδήματα να παραδοθούν στους κρατούμενους.

«Πρόκειται για μία ενέργεια αλληλεγγύης που υλοποιείται εν όψει και των εορτών. Το δίκτυο των μωβ κάδων ξεκίνησε πριν από τέσσερις μήνες και η ανταπόκριση των πολιτών ήταν μεγάλη. Τα ρούχα που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν διατίθενται στο κοινωνικό παντοπωλείο και μέσω αυτού μπορούν να καλύψουν ανάγκες ευπαθών ομάδων» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]