ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η μόνη ξένη ταινία που έπαιξε ποτέ μεταδίδεται την Πρωτοχρονιά σε πρώτη προβολή

 


Η ταινία «Αλίκη» την Κυριακή, 1 Ιανουαρίου, στις 23:50 από το Star


Όπως είπε η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή «Κακά Κορίτσια» στο ραδιόφωνο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1», μια έκπληξη επεφύλαξε το Star με το πρόγραμμα των μεταδόσεών του. 


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, εναρμονισμένη με το πνεύμα των Χριστουγέννων ούτως ή άλλως, θα προβληθεί στα μάτια των τηλεθεατών, ανθρώπων που μεγάλωσαν μαζί της και που μεταλαμπάδευσαν το μύθο της στους νεότερους, μικρή οθόνη όπως δεν την έχουν ξαναδεί. 


Tην Πρωτοχρονιά, Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023, στις 22:50 θα προβληθεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση η αισθηματική κωμωδία «Αλίκη» («Aliki my love»), με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ταινία είναι παραγωγής 1964 FINOS FILM, σε σκηνοθεσία Rudolph Maté σενάριο George St. George και μουσική Μάνου Χατζιδάκι


Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Tο 2018, η Φίνος Φιλμ κατάφερε να αποκαταστήσει ψηφιακά την ταινία, με στόχο να διατεθεί για πρώτη φορά στο κοινό. Πρόκειται για τη μοναδική ξένη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στο πανέμορφο νησί της Ίου. Ο σκηνοθέτης Rudolph Maté ήταν από τους εκπροσώπους του φιλμ νουάρ στη δεκαετία του ’40.

πηγή parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]