Το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων φόρεσε τα γιορτινά του!


Με εορταστική διάθεση υποδέχεται πλέον ο Διεθνής Αερολιμένας των Ιωαννίνων τους επισκέπτες του, όπως αρμόζει στο κλίμα των Χριστουγέννων. Οι εορτές πλησιάζουν και η κινητικότητα στο αεροδρόμιο αυξάνεται από ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ήπειρο, από φοιτητές που επιστρέφουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, από ντόπιους που φεύγουν για διακοπές αλλά και από εκείνους, που μένουν μακριά από τον τόπο καταγωγής τους και επιστρέφουν για να περάσουν λίγες ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Ο αερολιμένας των Ιωαννίνων δεν θα μπορούσε να μην μπει στο εορταστικό κλίμα και έτσι φόρεσε τα γιορτινά του για να καλωσορίσει τους επισκέπτες του με τον πιο ταιριαστό τρόπο, κρατώντας υψηλά την εορταστική διάθεση. 

Ο στολισμός έγινε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και με την ευγενική χορηγία της επιχείρησης ecobags. 

Η Aegean αυξάνει τα προγραμματισμένα δρομολόγια

Με αφορμή την εξαιρετικά αυξημένη κίνηση προς την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και τους χειμερινούς προορισμούς του νομού, η Aegean Airlines αυξάνει τα προγραμματισμένα δρομολόγιά της από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας κατά τρεις πτήσεις ανά εβδομάδα, έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023. Ήδη, καθημερινά εκτελούνται δύο δρομολόγια από και προς την πρωτεύουσα, ένα το πρωί και ένα το βράδυ. Οι πληρότητες των αεροσκαφών είναι ήδη υψηλές, ενώ για πολλές ημέρες, οι πτήσεις είναι γεμάτες, γεγονός που αποδεικνύει την επιλογή του προορισμού, ως κορυφαίου στην Ελλάδα για τους ταξιδιώτες των εορτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]