Δήμος Ιωαννιτών:Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής για τον δακτύλιο

Εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση των γεωλογικών προβλημάτων στην κατασκευή του μεγάλου δακτυλίου κατατέθηκε στο πλαίσιο της απόφασης που είχε ληφθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Η πρόταση παρουσιάστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής από τον αντιδήμαρχο έργων Γιώργο Αρλέτο και αποφασίστηκε να κοστολογηθεί και να ελεγχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, δεδομένου ότι η προτεινόμενη λύση συμπεριλαμβάνεται στα συμβατικά τεύχη του έργου.  

Επιπροσθέτως, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, σε τεχνική συνάντηση με την Διαχειριστική Αρχή προκρίθηκε η ανάγκη για την μερική αντικατάσταση των δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης μέσω της ενταγμένης πράξης.

Με βάση αυτά τα δεδομένα η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την αποδοχή της τροποποίησης της μελέτης του έργου ως προς το σκέλος που αφορά την μετακίνηση της θέσης ισόπεδου κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση της αρτηρίας με την οδό Παμβώτιδας,

Επίσης αποφάσισε να συνταχθεί ΑΠΕ - Συμπληρωματική Σύμβαση για την πρόβλεψη της αντικατάστασης των δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να διασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση και ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα έργα που κατασκευάζονται στην περιοχή. Πιστεύουμε ότι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν σήμερα δίνουμε την δυνατότητα να ξεμπλοκάρει το έργο και σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή να πετύχουμε το καλύτερο αποτελέσματα» τόνισε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]