Παρουσίαση βιβλίου του Ηπειρώτη συγγραφέα από την "Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών"

 


Το μυθιστόρημα «Στο πέρασμα της καρδερίνας» του Γιάννη Βέλλη στην «Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών»


Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Βέλλη, «Στο πέρασμα της καρδερίνας», από την «Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών» (Ε.Ε.Λ.) στην αίθουσα «Μιχαήλα Αβέρωφ». 

Συντονιστής της εκδήλωσης ο Πάνος Κούρβας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της. Χαιρετισμούς απηύθυναν: ο τέως Πρόεδρος και νυν Αντ/δρος της Ε.Ε.Λ. Παύλος Ναθαναήλ, η Εκδότης των εκδόσεων «οσελότος» Λένα Παντοπούλου, ο Πρόεδρος της «Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας» Χρυσόστομος (Μάκης) Κιάμος – Χήτος. Για το έργο του συγγραφέα μίλησαν ο Κώστας Καρούσος Πρόεδρος της Ε.Ε.Λ και η Σοφία Σκλείδα Καθηγήτρια Συγκριτικής Λογοτεχνίας, Ποιήτρια.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάστηκαν από την Κατερίνα Ντούγκα – Κοτοπούλου, Συγγραφέα, μέλους της Επιτροπής κρίσης νέων μελών της Ε.Ε.Λ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους 

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας» από τον Πρόεδρο Χρυσόστομο (Μάκη) Κιάμο – Χήτο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Κώστα Ζηκόπουλο, Δημήτρη Σούκη, Δονάτο Γκέλια, η Έρρικα Βλαχαντώνη Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων, Λογοτέχνες.

Ο συγγραφέας, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της «Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών» για την εκδήλωση - παρουσίαση του νέου του μυθιστορήματος.  Όπως και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]