ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα: Μία Μουσικοχορευτική Παράσταση .....για τη συγκέντρωση ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο


 Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με αφορμή την Μουσικοχορευτική Παράσταση  που διοργάνωσε χτες, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, για την συγκέντρωση ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους τους συμπολίτες μας, τους φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής που στηρίξανε την προσπάθειά μας.

Η εκδήλωση αυτή ήταν αφιερωμένη στην εθελοντική προσφορά και στην αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, θα στηρίξουν την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών και έμμεσα τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Για αυτούς αγωνίζεται ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» και για να είναι ο αγώνας μας αποτελεσματικός χρειάζεται τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Αυτή είναι δεδομένη και αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά με την μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας και με τις μεγάλες ποσότητες ειδών που συγκεντρώθηκαν. Η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη που υπάρχει στην τοπική μας κοινωνία είναι μεγάλη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την ευγενική τους προσφορά.


Ευχαριστούμε από καρδιάς, το  Τμήμα των Παραδοσιακών χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, το Παιδικό τμήμα «Τα Σαρακατσανάκια» του Λυκείου Ελληνίδων, το Τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακκωμάτων, καθώς και την ορχήστρα (Κατσούρας Σωτήριος – Βιολί, Παπαναστασίου Διαμαντής – Κρουστά, Νικόπουλος Γεώργιος – Λαούτο, Σιούλας Χρήστος – Κλαρίνο, Μιχόπουλος Μιχάλης – Τραγούδι) που συνόδεψε τα χορευτικά τμήματα, για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας αυτή.



Ευχαριστούμε επίσης το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων και συγκεκριμένα το Τμήμα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής για τα εκλεκτά εδέσματα που προσέφεραν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]