Εύα Καϊλή / Σήμερα οι ανακοινώσεις των βελγικών αρχών


Σε  ανακοινώσεις θα προβούν σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα το μεσημέρι, οι δικαστικές αρχές του Βελγίου, σχετικά με τους πέντε συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων είναι και η Εύα Καϊλή, που κατηγορούνται για διαφθορά, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Εισαγγελέα σήμερα το πρωί.


Οι ανακοινώσεις της Εισαγγελίας θα αφορά το αν θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης κατά των πέντε πολιτικών προσώπων που κρατούνται. Εκτός της κ. Καϊλή, οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες είναι ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής των Ευρωσοσιαλιστών και πρόεδρος της ΜΚΟ Fight Impunity, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, ο σύντροφος της κ. Καϊλή και πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Παντσέρι, Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ITUC), Λούκα Βιζεντίνι. Συνελήφθησαν επίσης η σύζυγος και η κόρη του Παντσέρι, στο Μπέργκαμο που ζει ο πρώην ευρωβουλευτής και η οικογένειά του, με τις δύο γυναίκες να κατηγορούνται επίσης για διαφθορά.


Τέλος από τη θέση της αντιπροέδρου

Εν τω μεταξύ, ήδη από χθες έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την οριστική καθαίρεση της Εύας Καϊλή από τη θέση της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβούλιου.

πηγή  avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]