Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ενημερώνει για τη δικαστική διεκδίκηση της Νυχτερινής μας αποζημίωσης .Τι πρεπει άμεσα να πράξουν οι Στρατιωτικοί .

   


  Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ενημερώνει του συναδέλφους  ‘ότι την  Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου  και ώρα 18.00 έως 20.30 θα είναι ανοιχτά τα γραφεία της Ένωσης αποκλειστικά  για τους συναδέλφους  που επιθυμούν να ενημερωθούν για την  δικαστική διεκδίκηση της νυχτερινής αποζημίωσης ετών 2021-22  .Μπορούν να κατεβάσουν όλα τα έντυπά καθώς και να δουν τους όρους και τις οδηγίες  της διεκδίκησης στην σελίδα της Ομοσπονδίας μας ΕΔΩ .


            Να τονίσουμε ότι επιβάλλεται να κατατεθούν άμεσα, εντός του τρέχοντος έτους ή το αργότερο εντός του Ιανουαρίου 2023, αιτήσεις για τη βεβαίωση των ωρών νυχτερινής εργασίας 2021 και 2022, σύμφωνα με σχετικό υπόδειγμά μας, και τα μέλη να κρατήσουν αντίγραφο της αίτησης και του αριθμού πρωτοκόλλου.


         Θα υπάρξει ενημέρωση και για την ΚΥΑ για την νυχτερινή αποζημίωση και το Νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ που κατατέθηκε χτες στην διαβούλευση που ήδη έχουν προκαλέσει πλήθος αρνητικών αντιδράσεων στους συναδέλφους .


        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]