ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Απαγορεύθηκε στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές της «Κιβωτού»


 Την απομάκρυνση του πατέρα Αντώνιου και τριών ακόμα προσώπων από την «Κιβωτό του Κόσμου» προβλέπει διάταξη που εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων, οι οποίοι χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η απόφαση βασίζεται σε διατάξεις του Αστικού Κώδικα και σκοπό έχει την προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό».


Επί της ουσίας με τη συγκεκριμένη διάταξη απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο και τα άλλα τρία πρόσωπα να εισέρχονται σε δομές της ΜΚΟ.


H εισαγγελική διάταξη ισχύει για 90 ημέρες και στη συνέχεια θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Στηρίζεται σε διάταξη του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα, που δίνει το δικαίωμα στον εισαγγελέα ανηλίκων, σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, να λάβει κάθε πρόσφορο μέτρο που διασφαλίζει τη σωματική και ψυχική υγεία των ανηλίκων.


Σκοπός είναι να μείνουν μακριά από τα ανήλικα που φιλοξενούνται στις δομές ο πατέρας Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης.


Επιπλέον, με την κίνηση αυτή, επιδιώκεται να απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού» ο πατέρας Αντώνιος όπου διαμένει με την οικογένειά του.


Μέχρι στιγμής, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε κάποιο πρόσωπο όσον αφορά τις καταγγελίες κακοποίησης και εκμετάλλευσης.


Ποια είναι τα άλλα τρία πρόσωπα


Τα άλλα τρία πρόσωπα που επηρεάζει η εισαγγελική διάταξη είναι αυτά που απομακρύνθηκαν την Τετάρτη από την «Κιβωτό του Κόσμου», έπειτα από απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Πρόκειται για:


Τον 35χρονο παιδαγωγό από την Πωγωνιανή, τον περιώνυμο «Πασχάλη», τον οποίο αρκετοί τρόφιμοι (πρώην και νυν), έχουν κατηγορήσει τόσο για ξυλοδαρμούς, όσο και για παρενοχλήσεις.

Τη σύζυγό του, που εργαζόταν ως υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός στη δομή, αλλά μετείχε και στο Δ.Σ. της «Κιβωτού».

Τον 35χρονο Ιρακινό που εκτελούσε χρέη γενικού διευθυντή της «Κιβωτού» και είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τη χλιδάτη ζωή του.

πηγή zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]