Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων.....στην 9η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων

 


Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, μια δράση για παιδιά ηλικίας 9-16 ετών, όπου μοιράζονται συναισθήματα, χαμόγελα, χαρά και, πάνω από όλα, την αγάπη τους για τη μουσική με την καθοδήγηση της Μαέστρου, Κωνσταντίνας Μήλια, θα συμμετάσχει στην 9η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων.

Η Χορωδιακή Συνάντηση, που αποτελεί θεσμό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, οι οποίες προγραμματίζονται στο Μύλο των Ξωτικών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και η συμμετοχή της Χορωδίας μας έχει προγραμματιστεί για τις 12.00 -12.20.

Η συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων στην Χορωδιακή Συνάντηση αποτελεί πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Φίλων, ο οποίος έχει συντονίσει τη μετακίνηση των μικρών χορωδών και των συνοδών τους στα Τρίκαλα (πρόκειται για μια αποστολή που αποτελείται από 45 χορωδούς και 40 συνοδούς) και έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια και τη φροντίδα τους.

Οι συμπολίτες μας, που έχουν προγραμματίσει επίσκεψη στο Μύλο των Ξωτικών, για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, προσκαλούνται να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την συναυλία και την προσπάθεια της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Σας περιμένουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]