Συνελήφθησαν 6 ανήλικοι για βιασμό ανηλίκου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.


Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.


Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.


Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται. 


Οπως μετέδωσε το in.gr οι δράστες φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς "Το κάναμε για πλάκα .Δεν έγινε και τίποτα .Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν  ωραίο .

Σημειώνεται ότι οι 8 ανήλικοι φέρονται να βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα (και όχι οι ίδιοι)σε κάποιο εγκαταλελλειμένο κτήριο στη γειτονιά που διαμένουν ,κοντά στα σπίτια τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]