ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 61-70...

 


Τα πολλά λάθη για εντός έδρας αγώνα και η αστοχία των παικτριών στα σουτ δυο και τριών πόντων ήταν τα στοιχεία εκείνα που έφεραν, το απόγευμα της Τετάρτης, την ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC.




Ο ΠΑΣ αντιμετώπισε σε ένα σημαντικό παιχνίδι τη Νίκη Λευκάδας, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ωστόσο οι παίκτριες του Τζον Μαργαρίτη, υπέπεσαν σε 19 λάθη, γεγονός που τις ανάγκασε να μείνουν πίσω στο σκορ, από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, και να μην μπορέσουν στην τελευταία περίοδο να καλύψουν το χαμένο έδαφος.




Για τον ΠΑΣ, ξεχώρισαν μόνο η Μαρίνη με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ και η Σαρηγιαννίδου με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.




Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ χάρη στην αρχηγό του, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, κράτησε ένα μικρό προβάδισμα (18-15), το οποίο διεύρυνε στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου (22-17), αλλά τα λάθη των γηπεδούχων έδωσαν την ευκαιρία στις παίκτριες της Λευκάδας να μειώσουν στον πόντο (22-21) και τελικά να πάρουν και μικρή διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα (32-36).




Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και αυτό που κόστισε για τον ΠΑΣ, καθώς οι λάθος επιλογές των παικτριών του ήταν πολλές, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να προηγηθούν στο 30’ με 40-53.




Ίδια ήταν η εικόνα της ομάδας του Τζον Μαργαρίτη και μέχρι το 35’, με τις γηπεδούχες να προσπαθούν στα τελευταία πέντε λεπτά να πλησιάσουν περισσότερο στο σκορ, αλλά το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί, με τη Λευκάδα να παίρνει τη νίκη με τελικό αποτέλεσμα 61-70.




Τα δεκάλεπτα: 18-15, 32-36, 40-53, 61-70.


ΠΑΣ Γιάννινα (Μαργαρίτης): Briggs 9 (19ρ), Σαρηγιαννίδου 13 (3τρ, 5ρ, 2 ασ), Μαρίνη 16 (2τρ, 5ρ, 4ασ), Καλαμπάκου, Τζήμου 2, Effa 10 (12ρ, 2 ασ), Ewodo 11 (1τρ, 5ρ, 3ασ).


Νίκη Λευκάδας (Νανάκος): Δαμουλάκη 9 (1τρ), O' Connor 15, Ντάλα 14 (4τρ), Φουράκη 3, Τραγουστή, Heard 17 (1τρ), Carey 12.




Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΣ, Τζον Μαργαρίτης, δήλωσε: «Το σημερινό παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε, γιατί έχουμε πέσει χαμηλά στη βαθμολογία, όμως δεν έγινε τελικά αυτό που θέλαμε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν έγινε αυτό και από αύριο θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας ώστε να φτάσουμε σε νίκες. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι με τη Νίκη, τα φάουλ με τα οποία χρεώθηκαν οι ψηλές μας παίκτριες από νωρίς και αυτό είναι ένα σημείο που χρειάζεται προσοχή σε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω σύντομα να είμαστε σε θέση να παίξουμε το ίδιο καλά, στο ίδιο επίπεδο και στα τέσσερα δεκάλεπτα των αγώνων. Και οι αθλήτριες και εγώ θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά σημεία του παιχνιδιού μας, γιατί αν δούμε τη στατιστική ανάλυση των αγώνων, καταλαβαίνουμε, ότι αν δε βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς, δε θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που θέλουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]